Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
05.05.2021

Bialetti v novém designu a barvách. Snadná cesta k vynikající kávě

Bialetti v novém designu a barvách. Snadná cesta k vynikající kávě

Nakládáte ve svém obchodě s obalovými materiály ekologicky a ekonomicky?

Ikonické moka konvičky Bialetti jsou jedním z cenově nejdostupnějších řešení pro přípravu kvalitní kávy. Vaši zákazníci nemusejí v rámci svého „home office“ režimu nutně investovat tisíce korun do automatu na espresso. Chutnou kávu vykouzlí i v Bialetti s pořizovací cenou v řádu stovek korun. Italská legenda si navíc pro rok 2021 připravila inovované modely v moderním hávu.

První tradiční osmihranná konvička spatřila světlo světa v dílně Alfonsa Bialettiho už v roce 1933. Od té doby se stala v Itálii podobně standardní výbavou kuchyně, jakou je v Česku rychlovarná konvice nebo topinkovač. Bez ohledu na to, že mají Italové často ještě espresovač, najdete v jejich domácnosti moka konvičku. V Česku ji lze vnímat jednak jako levnou alternativu automatických, pákových nebo kapslových kávovarů a jednak jako jejich doplněk. Ať už bude váš zákazník jakýkoliv, určitě ho zaujme inovovaná řada Venus.

Nové modely konviček se vyznačují třemi zásadními vylepšeními:

  • Novým designem s upravenou horní částí
  • Vylepšenou protiskluzovou a ergonomickou rukojetí
  • O 20 % silnější stěnou bojleru

Konvička Venus udržuje v bojleru stabilní tlak, který je důležitý pro dokonalý výsledek v šálku. Káva typu moka ještě nikdy nebyla lepší.

Bialetti Venus je na výběr ve 3 variantách kompatibilních s indukčními deskami. Konvičky se od sebe liší objemem na 4 šálky (170 ml), 6 šálků (235 ml) a 10 šálků (460 ml). Nejmenší model na 2 šálky (85 ml) nelze jako jediný používat na indukční varné ploše.

Nově v modré barvě a již brzy v měděné

Mnoho zákazníků si nepochybně zvolí klasický nerezový model bez obarvení, ale pro milovníky větší extravagance a živějších barev má Bialetti nově konvičky Venus také v provedení Intense Blue. Již brzy pak dorazí na trh modelová varianta v elegantní měděné.

Široká nabídka dalších konviček

Bialetti pochopitelně nadále dodává na trh své tradiční osmihranné modely v různých velikostech a barvách. A zapomenout byste neměli ani na povedené french press konvice, které mohou sloužit nejen k přípravě kávy, ale také například čaje.

Výrobky značky Bialetti objednávejte u českého distributora značky, u společnosti Espresso Professional.

Obchodní zastoupení pro ČR a SR

www.espressoprofessional.cz