Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
06.05.2021

Varné konvice nové generace. Svěží vítr do kategorie vnáší Rohnson

Varné konvice nové generace. Svěží vítr do kategorie vnáší Rohnson

Konvic k rychlému uvedení vody do varu je na trhu snad jako hvězd na nebi. Jedná se doslova o spotřební zboží. Přesto mohou přijít na trh modely, které se vymykají a přidávají zajímavou, a hlavně praktickou inovaci. Dva takové má nově v nabídce značka Rohnson. V čem jsou výjimečné?

Rohnson R-7500 Next Gen

Tato elegantní konvice na první pohled upoutá velkým digitálním displejem s ukazatelem teploty přímo ve svém plášti. Přímo pod displejem se pak nachází dotykové ovládání, které umožňuje vybrat ze 4 teplot – 40 °C, 80 °C, 90 °C a 100 °C. Kromě toho je k dispozici i funkce udržování teploty vody až po dobu 90 minut. Zvukovou signalizaci u nastavování teploty vody lze vypnout. Samotná konvice má dvojitý plášť, přičemž vnitřní prostor je jednolitý ze 100% antialergenní nerezové oceli 304. Díky dvojité stěně zůstává konev na povrchu chladná a nehrozí, že byste se o ni mohli spálit. Další výhodou tohoto provedení je úspora energie, protože v ní vydrží voda déle horká. Konev má široké víko, které lze otevřít pomocí jednoho tlačítka. Snadný přístup do vnitřní části výrazně zlepšuje možnost údržby a čištění. Rohnson přidává ještě další zajímavý prvek, kterým je bezpečnostní konektor STRIX zajišťující dlouhodobé spolehlivé používání výrobku. Objem konve je 1,5 litru.

R-7520 Safe Touch

Zákazníci, kteří nevyžadují elektronické nastavení teploty a přítomnost displeje, mohou zvolit tento model, který ale přesto nabízí víc než běžné rychlovarné konvice na trhu. Opět je použita dvojitá stěna zamezující zahřátí vnějšího pláště a vnitřní část z monolitu z nerezové oceli 304. Z tohoto materiálu je vyrobena i vnitřní část víka, což platí také pro předchozí popisovaný model R-7500 Next Gen. Provoz indikuje konvice světelným ukazatelem. Její vnitřní objem je 1,7 litru.

www.rohnson.cz