Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
26.04.2022

Top grily Rohnson – 3 klíčové produkty do nabídky vašeho obchodu

Top grily Rohnson – 3 klíčové produkty do nabídky vašeho obchodu

Grilování dnes už není jen otázkou letní sezony, a už vůbec ne použití dřevěného uhlí nebo briket. Jak plynové, tak zejména elektrické grily nabývají na popularitě díky zdravějšímu způsobu přípravy masa a jednoduššímu použití bez kouře. Elektrické modely jsou navíc celoroční a využijete jak na zahradě, v pergole či na balkoně, tak doma, bez ohledu na to, jestli vás do interiéru vyžene letní bouřka nebo zimní chlad.

Značka Rohnson patří už zhruba dvě dekády mezi spolehlivé dodavatele elektrických grilů včetně modelu Rohnson R-250, který řadíme k legendám na trhu. Prodává se totiž úspěšně víc než 20 let. Rohnson si je kvalitou a spolehlivostí tohoto modelu natolik jistý, že na něj dokonce poskytuje 5letou záruku. V nabídce Rohnson ovšem nezůstává osamocen. Představujeme tři nejdůležitější modely, které budou mít u vašich zákazníků nesporně úspěch.

Domácí gyros z unikátního vertikálního grilu
Rohnson R-2530

Hned první gril je velmi unikátní, protože má takzvanou vertikální koncepci a velmi snadno v něm připravíte mimo jiné pravý řecký gyros. Vnitřní objem 21 litrů ho ale předurčuje třeba i k pečení celého kuřete. Používá patentovaný systém pro rychlé pečení, časovač (až 60 minut) s funkcí automatického vypnutí a velká skleněná dvířka posuvného typu pro zajištění snadného přístupu k jídlu. Nechybí možnost regulace výkonu a odkapávací miska. Gril je dodáván včetně rožně s vidlicemi a 7 jehlami na špízy.

Kontaktní gril s displejem a flexibilním nastavením grilovacích desek
Rohnson R-2300 4 Seasons Grill

Celoroční gril s digitálním nastavením teploty od 60 do 230 °C, displejem a dvěma nezávislými termostaty využijete jak za teplých dnů na terase nebo balkoně, tak v zimě na kuchyňské lince. Lze ho používat i zcela rozložený v režimu „bbq“ nebo horní desku zafixovat v jedné z 6 poloh. Grilovací desky jsou samozřejmě vyjímatelné a můžete je mýt i v myčce nádobí.

Kvalita prověřená roky služby
Gril Rohnson R-250

Článek uzavíráme již zmíněným grilem, který dodává Rohnson na trh neuvěřitelných 20 let. Je natolik povedený a kvalitní, že si získal stabilní pozici v portfoliu značky. Gril tvoří plocha s rozměry 37 × 27 cm, přičemž z toho 11,5 cm je hladká část. Zbytek je tradiční grilovací rošt. Nastavitelný termostat umožňuje opékat maso a další suroviny až při 230 °C. Výrobek lze rozebrat na 5 částí – kromě základny s topným tělesem je lze mýt v myčce. Zmínit musíme ještě skleněnou poklici. A nezapomeňte, že na tento model se vztahuje prodloužená 5letá záruka.

www.rohnson.cz