Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
18.07.2022

BioFresh odměňuje zákazníky. Nejen delší čerstvostí potravin, ale nyní i cashbackovou akcí

BioFresh odměňuje zákazníky. Nejen delší čerstvostí potravin, ale nyní i cashbackovou akcí

Pokročilá technologie BioFresh od společnosti Liebherr přispívá k omezení plýtvání potravinami. Díky přesně řízené teplotě a optimalizovanému mikroklimatu dokáže prodloužit čerstvost nejen ovoce a zeleniny, ale také čerstvého masa, ryb nebo sýrů. Majitelé chladniček s BioFresh tak pomáhají snížit alarmující evropský průměr v podobě 179 kg vyhozeného ovoce, zeleniny, masa a dalšího jídla, které připadá na každého občana EU ročně. Nyní mají navíc možnost získat při koupi modelu s BioFresh zpět až 5 500 Kč.

BioFresh. Naše všestranná funkce

S osvědčenou technologií BioFresh lze potraviny skladovat při teplotě těsně nad 0 °C, tedy v mnohem chladnějším prostředí, než jaké je ve zbytku spotřebiče. Díky ideální vlhkosti vzduchu vydrží ovoce a zelenina ve vzduchotěsné přihrádce na ovoce a zeleninu ještě déle čerstvé. Pro maso, ryby a mléčné výrobky je určena přihrádka Meat & Dairy, která poskytuje ty nejvhodnější skladovací podmínky právě pro tyto typy potravin.

BioFresh Professional s Hydro Breeze

Novinkou u vybraných modelů je inovovaná zásuvka BioFresh ve verzi Professional. Varianta se systémem Hydro Breeze vytváří studenou mlhu, která se na ovoce a zeleninu snáší jako balzám. Stará se tak o vynikající čerstvost a vylepšení struktury uložených potravin. Ovoce a zelenina uložené v přihrádce BioFresh Professional vás nepřestanou překvapovat svou svěžestí, křupavostí i vzhledem.

BioFresh Professional s přihrádkou na ryby a mořské plody Fish & Seafood

Zvláště citlivé potraviny, jako jsou ryby a mořské plody, se nejlépe skladují při teplotě pod bodem mrazu. Na rozdíl od zeleniny vyžadují mimo jiné nízkou vlhkost. Konstantní teplota –2 °C a minimální vzdušná vlhkost v přihrádce na ryby a mořské plody Fish & Seafood je proto ideální pro jejich dlouhotrvající čerstvou chuť.

Velkou výhodou této zásuvky je možnost jejího rozdělení na dvě poloviny, v nichž lze nastavit odlišnou teplotu. V případě potřeby můžete mít v jedné polovině teplotu těsně nad 0 °C, která je vhodná pro čerstvé maso. Ve druhé polovině může být nadále teplota –2 °C. Samozřejmě je možné nastavit 0 °C v celé zásuvce bez jejího rozdělování. Uživatel si vždy vybere takové parametry, jaké právě potřebuje pro skladování aktuálního nákupu.

Pro více informací o cashbacku a seznam konkrétních modelů rozklikněte obrázek