Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
26.07.2022

Lofra - 66 let zkušeností a kvalita „Made in Italy“

Lofra - 66 let zkušeností a kvalita „Made in Italy“

Italský výrobce domácích spotřebičů Lofra staví celá desetiletí na jednoduchých základech – kvalitních materiálech a mimořádně precizním dílenském zpracování. A samozřejmě na poctivé italské výrobě. Lofra je jednoduše řečeno symbolem pro spotřebiče, které se na trhu skutečně vymykají. Svou výrobou, použitými materiály i designem.

Lofra se v domácí Itálii a později na dalších trzích proslavila především díky svým sporákům. Přestože jde o její ikonický produkt, nabízí samozřejmě další kategorie kuchyňských spotřebičů včetně těch vestavných. Začněme ale u sporáků, protože Lofra je jasným důkazem toho, že v otřepané frázi „není sporák jako sporák“ může být hluboká pravda.

Oblé tvary a jedinečný design

Nerez je velmi tradiční materiál, přesto nemusí být použit jen k tradičně pojatým spotřebičům. Modely z řady Curva se vyznačují oblou a do prostoru vystupující čelní stranou, která z nich učiní designový středobod kuchyně. Kvalitní plynové hořáky včetně jednoho trojitého se nachází na leštěné zrcadlové desce. Trouba je na výběr v elektrické i plynové verzi. Modely sporáků začínají na klasické šířce 60 cm, ale jdou až k 70 cm, 90 cm a dokonce 120 cm. Poslední jmenovaný rozměr přinese do kuchyně vašeho zákazníka sporák s varnou deskou, která je osazena 7 hořáky, a s 2 troubami (101 litrů + 35 litrů).

7 řad sporáků pro různé typy zákazníků

Celkem najdete v katalogu značky Lofra 7 řad sporáků. Vedle prezentovaných modelů Curva je to Dolcevita s rustikálnějším stylem a šířkou až 150 cm pro ty nejnáročnější nadšené kuchaře a kuchařky. Tato řada umožňuje kompletní customizaci včetně volby mezi indukční a plynovou deskou, typem a barvou madel a knoflíků. Samozřejmě si může zájemce vybírat z několika barev včetně nerezu, matné černé, slonovinové bílé, burgundské červené, levandulové či perlově bílé s mosaznými, chromovými či bronzovými detaily.

S řadou Dolcevita zcela kontrastuje moderní řada Maxima s velmi čistým designem stavícím na ostřejších rysech a nerezu. Těm, kdo si chtějí doma vytvořit profesionální kuchyň, je určena řada Professional s modely v různých rozměrech a konfiguracích. Dáte přednost jedné, dvěma nebo třem troubám? Je libo ohřevnou zásuvku?

Milovníky barev a lehké extravagance nepochybně zaujmou sporáky Rainbow v několika barvách. Na první pohled také upoutají nablýskané knoflíky a madlo. Řada Venezia pak cílí na zákazníky preferující modernější vzhled a inovativnější pojetí sporáku. Řada Italia naproti tomu sází na masivnější pojetí s velkými madly, knoflíky a dominantním čistým nerezem. Trouby v těchto modelech jsou schopné dosáhnout až 300 °C, takže jsou ideální pro přípravu italské pizzy.

Varné desky a odsavače

Lofra pochopitelně disponuje také velmi širokou a pestrou nabídkou varných desek v různých designech a provedeních. Dominantní jsou plynové modely s robustními mřížkami. Chybět ovšem nemohou ani desky indukční či klasické sklokeramické. K vybrané desce lze vždy zvolit designově sladěný odsavač.

Vestavné trouby

V segmentu trub můžete volit mezi modely v rustikálním i moderním designu. V nabídce jsou nejen modely s klasickou výškou a šířkou 60 cm, ale i varianty široké 90 cm a vysoké 48 cm nebo 60 cm. Trouby mají objem až 101 litrů. V rustikální řadě Dolcevita jsou na výběr vedle nerezu či matné černé také barvy písková, perleťově bílá či krémová.

Další spotřebiče

Lofra dodává i kombinované mikrovlnné trouby, vinotéky, chladničky, ale nejen to. V jejím katalogu najdete také speciality, jako jsou varné desky v podobě vrchní části sporáku – do linky je tak vsazena deska s ovládáním, na jaké jsme zvyklí na samostatném sporáku. Zajímavé jsou také nerezové desky určené k instalaci na stěnu za varnou deskou – snadno se udržují, nevadí jim prskající omastek, a navíc dodají kuchyni profesionálnější vzhled. Katalog Lofra obsahuje vestavné kávovary a myčky, takže lze od legendární značky vybavit opravdu celou kuchyň.

Nerezová deska z řady Professional vhodná k instalaci za varnou desku s cílem usnadnit údržbu kuchyně a zamezit znečištění zdi. Dostupná v šířkách 90 cm a 120 cm.

Spotřebiče můžete objednávat u společnosti Elettromec, dovozce značky Lofra pro ČR a SR.
E-mail: porubska@elettromec.cz
Tel.: +420 725 445 260

www.lofra.it