Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
22.07.2022

Pomalé odšťavňovače pro SNADNOU přípravu domácích šťáv

Pomalé odšťavňovače pro SNADNOU přípravu domácích šťáv

Kenwood PureJuice XL JMP85.00SI je navržen tak, aby vytěžil každý kousek dobroty i z toho nejvláknitějšího ovoce a zeleniny. Každá živina se uvolní a uchová v džusu, takže šťáva na první pohled vypadá lépe, déle vydrží a chutná skvěle. Plnící trubice XL je ideální pro přidávání celých plodů nebo větších kusů ovoce a zeleniny, což znamená méně času na přípravu přísad a více času na vychutnávání oblíbené kombinace.

Optimální výkonná síla

Motor o síle 230 W bez námahy rozdrtí a vymačká ze surovin každou poslední kapku. Motor má dostatek výkonu k přípravě výživných šťáv, smoothies a sorbetů. Přístroj pracuje velmi tiše a při přípravě šťávy nebudete nikoho rušit. Silným výkonem zpracuje i tvrdší a větší kousky plodů. Nádoba na dužinu pro sběr vlákniny a suché dužiny má kapacitu až 1000 ml. Nádobu na šťávu naplníte do maximální kapacity 600 ml.

Velký výnos šťávy

Díky pomalému lisování je množství získané šťávy vyšší než při tradiční metodě odstředivého odšťavňování. Nový odšťavňovač od Kenwood v kompaktním designu je vyroben v elegantní kombinaci nerezu s černým plastovými doplňky.

Velký plnicí otvor XL

Pomalý odšťavňovač zkrátí dobu přípravy díky dvěma plnícím otvorům pro různé velikosti ovoce a zeleniny. Velký plnící otvor o průměru 74 mm urychlí přípravu celých plodů ovoce. Pro rychlejší přidávání drobného ovoce a zeleniny slouží menší vstup o průměru 43 mm.

Jednoduchá manipulace a skladování

Upravená výška přístroje 44,57 cm zajišťuje, že je možné přístroj uschovat ve skříňce, bez zbytečného rozkládání. Zátka proti odkapávání je praktická funkce pro snadné otevření/zavření a hodí se při přenášení mísy na odšťavňování. Slouží také pro lepší čistění při aktivní funkci zpětný chod, který uvolní případné zbytky z šneku. Samozřejmostí je úložný prostor pro kabel, který eliminuje jeho poškození.

www.kenwoodworld.com