Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
24.10.2022

Seznamte se s novou řadou kávovarů De’Longhi Magnifica Start

Seznamte se s novou řadou kávovarů De’Longhi Magnifica Start

Společnost De’Longhi přichází s novou řadou kávovarů Magnifica Start, která je určena pro zákazníky, kteří vstupují do kávového světa. Nové kávovary uspokojí všechny chutě a nabízí uživatelsky přívětivé rozhraní s výběrem nápojů, které jsou připravené pouhým „jedním stisknutím“. Pojďme si blíže představit novou produktovou řadu a zároveň si připomenout klíčové vlastní kávovarů De’Longhi.

Jak už bylo řečeno, nová řada Magnifi ca Start patří do základní cenové kategorie a bude uvedeno celkem 7 kávovarů v různých barevných kombinacích, od elegantního černého provedení po stříbrnou, která zapadne do každého interiéru.

Kávovary Magnifi ca Start se pyšní panelem s dotykovým ovládáním a černobílými ikonami pro přípravu kávových specialit jedním stisknutím. Jednotlivé kávovary nabízí 3 nebo 4 přednastavené nápoje, nicméně nápojové menu se mění v závislosti na konkrétním modelu. V nabídce je možné nalézt autentické italské espresso, černou kávu s větším objemem vody jako je americano nebo nápoj Káva. Pro milovníky překapávané kávy je k dispozici nápoj LONG, a pro gurmány extra silné Doppio+. Pro snadnou přípravu lahodného cappuccina s krémovou mléčnou pěnou slouží manuální tryska na pěnění mléka, kterou lze využít i na přípravu horké vody na čaj.

Individuální nastavení kávy pro fajnšmekry

Zákazníci ocení možnost si svůj nápoj přizpůsobit tak, aby vyhovoval individuálním požadavkům i chuti. Vše je možné si navolit na ovládacím panelu – sílu, velikost i teplotu kávy. Zvolené nastavení lze jednoduše uložit a příště už si dokonalou kávu udělat stisknutím jednoho tlačítka.

13 stupňů hrubosti mletí

Kávová zrna jsou vždy čerstvě a rovnoměrně namletá díky integrovanému ocelovému mlýnku s možností nastavit až 13 stupňů hrubosti mletí. Kónické ocelové mlýnky De’Longhi jsou kalibrovány se 100% přesností a jsou testovány, aby zajistily jemně namletou kávu plné chuti.

Vždy čerstvě umletá káva s minimální zbytkovostí

Už žádné zbytky z namleté kávy. Technologie Tubeless Systém zajistí, že kávovar namele pouze takové množství zrnek, které je potřeba pro přípravu a snižuje tak na minimum množství kávy, které zůstává v mlýnku. Vždy tak můžete pít svůj milovaný kávový nápoj s jistotou, že byl připraven pouze z čerstvě mleté kávy.

Optimální teplota = plné aroma

Kávovary De’Longhi se pyšní systémem Termoblok pro optimální ohřev vody k přípravě kávy. Pomocí tohoto elektronického systému si přesně nastavíte teplotu vody pro váš oblíbený nápoj. Nahřívač šálků pak dotváří tu pravou atmosféru kávového rituálu.

Dvě precizně připravené kávy naráz

Dokonalé tělo kávovarů De’Longhi doplňuje patentovaná spařovací jednotka, která precizně dávkuje a pěchuje mletou kávu, což vede k získání oříškové cremy a plné chuti nápoje. Do všech kávovarů De’Longhi můžete také použít již předem namletou kávu.

Snadné čištění

Údržba plnoautomatických kávovarů vám příliš času nezabere. Nádržka na vodu i spařovací jednotka jsou dobře přístupné a snadno vyjímatelné. Odkapávací tácek má vyjímatelnou mřížku, což zajišťuje její bezproblémové čištění. Přístroj je potřeba pravidelně odvápňovat, nicméně hlídat jednotlivé termíny odvápnění nemusíte, kávovar se o tuto nutnost přihlásí sám.

Perfetto, od zrnka po šálek.

www.delonghi.com