Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
25.10.2022

Inovovaný multifunkční elektrický tlakový hrnec Tefal získal propojení s mobilní aplikací. Seznamte se s Cook4Me+ Connect

Inovovaný multifunkční elektrický tlakový hrnec Tefal získal propojení s mobilní aplikací. Seznamte se s Cook4Me+ Connect

Na jaře roku 2020 uvedla značka Tefal na český trh nového pomocníka – multifunkční elektrický tlakový hrnec Cook4Me+, který se stal i vzhledem k tehdejší situaci u nás a ve světě nepostradatelným pomocníkem mnoha domácností. Lidé po celém světě náhle potřebovali mnohem častěji vařit doma a chtěli si tuto činnost usnadnit. Na úspěch nadále prodávaného modelu se nyní chystá navázat nová verze, která vedle 150 integrovaných receptů umožňuje propojení s chytrým telefonem a přístup k dalším stovkám receptů díky spojení s aplikací. Ta se navíc o nové recepty stále rozrůstá.

Tefal Cook4Me+ změnil trh multifunkčních elektrických tlakových hrnců. Nabízí totiž komfortní intuitivní ovládání s barevným displejem a kompletní lokalizaci – nejen jazykovou, ale i obsahovou v podobě receptů šitých na míru českým zákazníkům. Vyřešil tak jeden z tehdejších největších nedostatků těchto výrobků na trhu v podobě univerzálních receptů pro celou Evropu. Tefal ovšem přidal ještě funkční design včetně automatického vypouštění páry a snížení tlaku po skončení tlakového vaření. Uživatelé u něj také oceňují 6 praktických režimů vaření, mezi kterými nechybí ani tolik populární vaření v páře.

Novinka Cook4Me+ Connect toto vše zachovává, navíc ale přidává ještě konektivitu, která otevírá hrnci dveře k nespočtu online receptů. Pro přístup k nim a zahájení vaření přitom stačí pouhých pár ťuknutí na displeji telefonu nebo tabletu a propojení s přístrojem, díky kterému se recept objeví přímo na displeji Cook4Me+ Connect.

150 receptů přímo v paměti

Uživatelé nejsou samozřejmě nuceni funkci konektivity používat. 150 integrovaných receptů v menu samotného hrnce jim nepochybně vystačí na velmi dlouho. Přesto je možnost přístupu k dalším stovkám receptů vytvořených zkušenými šéfkuchaři přímo pro Tefal vítanou novinkou.

Pro připojení k hrnci lze použít prakticky jakýkoliv chytrý telefon nebo tablet, do něhož stačí stáhnout aplikaci Tefal. Tato aplikace se synchronizuje s hrncem pomocí Bluetooth, přičemž se spárováním a propojením vám pomůže jednoduchý průvodce na displeji, stejně jako s nastavením, pro kolik lidí zpravidla vaříte. O receptech navíc můžete s komunitou dalších uživatelů diskutovat, případně recepty hodnotit nebo je sdílet. V aplikaci můžete vytvářet také praktické nákupní seznamy podle vybraných receptů, případně vyhledat recept podle surovin, které už máte doma v lednici.

Co ještě dodat? Všechny recepty jsou koncipovány ve stylu „krok za krokem“ a jejich průběh můžete sledovat na displeji multifunkčního hrnce nebo na displeji svého telefonu/tabletu. Samozřejmě můžete používat Cook4Me+ Connect v manuálním režimu a nastavit způsob přípravy jídla, teplotu a čas podle svého uvážení.

6 režimů vaření

Hrnec Cook4Me+ Connect nabízí 6 režimů vaření. Konkrétně jde o vaření v páře, tlakové vaření a klasické vaření se 3 úrovněmi teploty. Mírná teplota slouží pro pozvolné vaření, střední a vysoká k opékání nebo smažení. Obrovskou výhodou tohoto chytrého hrnce je funkce udržení teploty hotového jídla až do jeho servírování. Pokud se například někdo z rodiny opozdí, vždy dostane jídlo teplé a stejně chutné jako čerstvě uvařené.

Rychlá večeře skoro bez práce

Funkce tlakového vaření v kombinaci s průvodcem přípravou krok za krokem a stovkami receptů přináší do vaší kuchyně zařízení, se kterým připravíte spoustu chutných pokrmů třeba už během čtvrt nebo půl hodiny. A díky funkci odloženého startu lze vaření spustit později, tak aby bylo jídlo hotovo akorát na začátek vaší rodinné večeře bez ohledu na to, jestli jste při začátku vaření doma, či nikoliv. Hrnec díky této funkci spustí nastavené vaření sám.

Praktické příslušenství

Nádoba hrnce má objem 6 litrů a poslouží pro vaření až 6 porcí jídla. Nechybí ani doplňky pro zmiňované vaření v páře. Kdo chce ještě dál rozšířit funkce svého Cook4Me+ Connect, může k němu dokoupit praktický doplněk Extra Crispy Lid, který z hrnec rázem udělá horkovzdušnou fritézu. Řízky nebo hranolky lze vykouzlit bez přidaného tuku a netřeba kupovat separátní spotřebič.

Dále je možné dokoupit druhý vnitřní hrnec pro vaření a uchovávání více pokrmů, silikonovou formu na pečení a odolné sklenice na přípravu dezertů i slaných pochoutek, například paštik.

15 let opravitelnosti za přiměřenou cenu

Cook4Me+ Connect patří mezi další desítky spotřebičů Tefal, u kterých firma Groupe SEB garantuje opravitelnost za přiměřenou cenu po dobu minimálně 15 let. A to díky promyšlenému designu výrobku a síti 6 200 smluvních servisních partnerů po celém světě.

www.tefal.cz