Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
07.11.2022

Bissell CrossWave – rodina unikátních podlahových čističů přichází se zásadními novinkami

Bissell CrossWave – rodina unikátních podlahových čističů přichází se zásadními novinkami

Už letos zkraje roku dorazila na trh nová vlajková loď multifunkčních vysavačů Bissell v podobě modelu CrossWave X7. Postupně pak do portfolia přicházejí další produkty v rámci nových řad C6 a C3 s inovativním systémem prevence vzniku zápachu FreshStart.

Zpřehlednění a zjednodušení nabídky

Bissell CrossWave patří mezi nejúspěšnější řady multifunkčních vysavačů pro mokrou péči o tvrdé podlahy i koberce na trhu. Od uvedení prvního síťově napájeného modelu utekla už spousta let. Americký výrobce s tradicí vývoje a produkce domácí úklidové techniky už od roku 1876 postupně zařízení vylepšil, přidal modely s bezdrátovým, tedy akumulátorovým provozem, vyšší účinností a se schopností lépe čistit podlahy podél stěn. Letos zkraje roku pak uvedl na trh zatím nejvyspělejší model CrossWave X7+, který jako první nabízí nejen mokré, ale také suché sání, což z něho činí univerzálnější řešení.

Aktuálně pak míří na trh v úvodu zmiňované novinky z nových řad C6 a C3 včetně zcela nového systémem prevenci vzniku zápachu FreshStart, který je tvořen nejen novými čisticími roztoky, ale i antimikrobiálním kartáčem a antimikrobiálním filtrem.

Hlavní výhody multifunkčních vysavačů Bissell CrossWave

  • Použití na všech typech povrchů od tvrdých podlah po koberce
  • 2 samostatné nádoby na čistou a špinavou vodu
  • Rotační kartáč zajišťující důkladné čištění
  • U všech modelů funkce samočištění vysavače*
  • Vlastní čisticí roztoky Bissell s vysokým účinkem

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro

FreshStart
Účinný systém prevence vzniku zápachu

Firma Bissell nevyvíjí pouze vysavače a další multifunkční úklidové pomocníky. Stojí i za čisticími prostředky, které by vaši zákazníci měli používat, protože jsou vyvinuty přímo pro zařízení Bissell, takže jsou zajištěny optimální výsledky.

Novinkou v nabídce je systém FreshStart, jejž tvoří zcela nový roztok pro samočisticí cyklus modelů CrossWave. Jednak napomáhá udržovat přístroj čistý, ale zamezuje i tvorbě zápachu, který může uživatele trápit, pokud po skončení úklidu a procesu samočištění vysavače nevyjmou z podlahové hubice rotační kartáč. Systém FreshStart obsahuje také nový antimikrobiální kartáč a filtr. Oba brání množení bakterií a tvorbě zápachu. Ve spojení s čisticím roztokem FreshStart tvoří kompletní a komplexní řešení pro udržení maximální svěžesti modelů CrossWave. Používat je lze i ve starších modelech z této řady.

CrossWave C3 Select

Dosavadní základní model CrossWave se síťovým napájením bude během podzimu nahrazen novinkou v podobě modelu CrossWave C3 Select, který je už dodáván s kartáčem a filtrem FreshStart. Kromě toho u něho najdete funkci samočištění, jíž se původní CrossWave pochlubit nemohl. Nadále platí možnost čištění nejen pevných podlah všech typů, ale také koberců a rohoží.

Bissell CrossWave C3 Select

CrossWave C6 Select a Cordless Pro

O stupeň výše stojí tyto modely mířící na trh místo doposud prodávaného CrossWave Cordless. I ony používají systém FreshStart, přičemž varianta Pro se od varianty Select liší v množství dodávaného příslušenství – najdete u ní jeden náhradní kartáč FreshStart navíc. Obě tedy používají 36V Li-Ion akumulátor a shodují se i v dalších specifikacích. Drobně se liší v designu – model Pro má celočernou tyč s držadlem a ovládáním.

Bissell CrossWave C6 Cordless

CrossWave X7+ Cordless Pet Pro

Při výběru produktů pro svůj obchod nezapomínejte ani na již zmiňovanou vlajkovou loď řady CrossWave, u níž Bissell reagoval na jeden z nejčastějších požadavků zákazníků – funkci samostatného suchého sání, protože lidé nechtěli pokaždé používat mokré čištění. Žádali si pomocníka, který by perfektně vytíral, zbavil je snadno a rychle rozlitých tekutin v kuchyni, ale současně s ním mohli pouze vysát třeba zvířecí chlupy bez použití vody. A právě jim je určena letošní novinka CrossWave X7+, která bez problému zastoupí klasický tyčový vysavač ve dnech, kdy není potřeba důkladnější úklid. Současně se jedná o nejlepší model CrossWave pro důkladný a efektivní mokrý úklid. Pokud váš zákazník hledá řešení bez kompromisů, měli byste mu jednoznačně doporučit právě CrossWave X7+ Cordless Pet Pro. Jak už vyplývá z jeho názvu, nebojí se ani nepořádku po domácích mazlíčcích včetně většího množství chlupů či nečistot okolo misek na jídlo a podobně.

Bissell CrossWave X7+ Cordless Pet Pro

Novinky pro své obchody objednávejte u společnosti Orbico, oficiálního českého a slovenského distributora značky Bissell.

www.bissell.cz