Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
08.11.2022

Bleskurychlé ohřátí s legendární značkou Black+Decker

Bleskurychlé ohřátí s legendární značkou Black+Decker

Zima se kvapem blíží, a kdo ji bude chtít v příštích měsících rychle vyhnat ze svého domu, bytu nebo chalupy, může sáhnout po spolehlivých topidlech značky Black+Decker. Výběr je dostatečně široký, aby každý našel to správné řešení pro své prostory.

Malé rozměry, jedinečný design a okamžitá eliminace chladu
Ventilátor s funkcí ohřevu Black+Decker BXFSH2000E

Malé rozměry a zajímavá designová koncepce s praktickým a vkusným úchytem pro snadné přenášení činí tento ventilátor šikovným řešením jak do bytu, tak do kanceláře. Oceníte ho hlavně v menších prostorách, kde není místa nazbyt. Nejvhodnější je ho používat v místnostech do 20 m². Volit lze ze 2 režimů ohřevu s příkonem 1 000 W nebo 2 000 W a ze 2 rychlostí ventilace. Díky oscilačnímu systému vykryje ventilátor proudem vzduchu široký úhel. Nechybí bezpečnostní prvky – automatické vypnutí při přehřátí či převrhnutí.

Na zem, nebo na zeď?
Topný panel Black+Decker BXCSH1800E

Elegantní černé provedení a možnost instalace solitérně na nožičkách nebo bez nich montáží na zeď jsou hlavními rysy tohoto topidla. Mezi další patří komfortní digitální ovládání s displejem, možnost naprogramování na den či týden dopředu a odolnost proti vlhkosti (IPX4). Provoz přímotopu v koupelně není proto problém. Zajímavá je i funkce automatické vypnutí vytápění v případě detekce otevřeného okna.

Turbo topení pro zimomřivé
Konvektor Black+Decker BXCSH2000E

Mimořádně výkonné topidlo s ventilátorem dokáže velmi rychle a efektivně šířit teplý vzduch místností a zbavit vás nepříjemné vlezlé zimy. Na výběr jsou 2 nastavení výkonu, 1 250 W a 2 000 W. Všimněte si i detailů v podobě integrovaného madla pro snadné přenášení. Uvnitř výrobku lze skrýt dokonce přívodní šňůru, která vám po uskladnění zařízení nebude nikde překážet.

Dvojitý ohřev technologií MICA
Topidlo MICA Black+Decker BXMRA1500E

Přestože má tento model rozměr pouhých 65 × 29 × 19,5 cm (š × v × h), dokáže zajistit mimořádně komfortní ohřátí. Obzvlášť když se do vás pustí zima například po příjezdu na promrzlou chatu nebo chalupu. Systém MICA totiž jednak vyzařuje teplo a jednak ohřívá i předměty ve svém okolí. Ty pak urychlují celkový nárůst teploty v místnosti. Volit můžete ze 2 nastavení výkonu – 750 W a 1 500 W. Black+Decker doporučuje tento model do místností s plochou do 15 m². Díky kompaktním rozměrům zařízení snadno uskladníte a nebude vám mimo topnou sezonu nikde překážet.

Dopřejte si příjemné teplo v koupelně a dalších místnostech
Keramické topidlo s ventilátorem Black+Decker BXWSH2000E

Nenápadný přístroj připomínající na první pohled vnitřní jednotku klimatizace vás neochladí, naopak zajistí rychlé ohřátí. Ideální je pro instalaci v koupelně, protože se chlubí odolností proti vlhkosti (IPX2). Na čelní straně se nachází displej s dotykovým panelem. V příslušenství najdete i dálkový ovladač. Nastavit lze volitelně teplotu mezi 10 °C a 49 °C, časovač až na 12 hodin dopředu i oscilaci pro co nejširší distribuci ohřátého vzduchu. I tento model je vybaven čidlem otevřeného okna, což zabraňuje zbytečnému plýtvání energií.

Nestárnoucí klasika
Olejový radiátor Black+Decker BXRA2300E

V žádné domácnosti se neztratí tento užitečný pomocník, který může přijít vhod při tuhých mrazech či v případě nějakých pohotovostních situací. Uplatnění najde také na chatách a chalupách. Ovládací panel obsahuje 2 volby výkonu a možnost nastavení termostatu. Samozřejmostí jsou bezpečnostní prvky i držák pro namotání a uchycení přívodního kabelu. Tento model má příkon 2 300 W. Na výběr jsou i méně výkonné varianty BXRA2000E (2000 W) a BXRA1500E (1 500 W).

Infra ohřev s prvky vláken uhlíku
Topidlo Black+Decker BXCSH900E

Toto vertikální topení je určené hlavně k rychlému zbavení se pocitů zimy. Neohřívá totiž tolik vzduch, jako spíše povrchy ve svém okolí. Dochází tak k rychlému přenosu tepla, které lze navíc distribuovat díky oscilaci v širokém úhlu. Příkon zařízení je 900 W. Na výběr jsou 2 nastavení výkonu.

Prezentované výrobky můžete pro své obchody objednávat u společnosti BVZ Commerce. Nabídka značky Black+Decker obsahuje ještě další modely topidel. Pro více informací kontaktujte distributora.

www.bvz.cz