Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
26.10.2022

Pračky a pračkosušičky Whirlpool se posouvají do nejúspornějších energetických tříd

Pračky a pračkosušičky Whirlpool se posouvají do nejúspornějších energetických tříd

S rostoucími cenami energií stoupá na trhu poptávka po extra úsporných spotřebičích. Společnost Whirlpool patří dlouhodobě mezi přední výrobce domácí techniky s nízkou spotřebou energie a potvrzuje to i nyní uvedením nových modelů praček a pračkosušiček, které se vyznačují mimořádně efektivním provozem.

Předem plněné pračky s kapacitou až 11 kg v energetické třídě A

Modely se standardní hloubkou nabídnou nadstandardní kapacity bubnu až 11 kg, ale samozřejmě jsou v nabídce i modely s menšími bubny pro praní 7 kg, 8 kg, 9 kg nebo 10 kg prádla. Všechny od kapacity 8 kg výše se v případě nově uváděných modelů posouvají až do nejúspornější energetické třídy A. 7kg varianty nesou označení energetické třídy B.

Z hlediska funkcí mají rozhodně také co nabídnout. Základ tvoří technologie 6. SMYSL a systém FreshCare+ schopný udržet prádlo svěží až 6 hodin po skončení cyklu pomocí přirozené síly páry a jemného otáčení bubnu. Páru využívá také funkce Steam Hygiene likvidující až 99,9 % bakterií a virů nebo 20minutový cyklus Steam Refresh pro rychlé osvěžení prádla.

Vrchem plněné pračky nabízejí nově energetickou třídu B

Pokud jde o modely s horním plněním, nová generace těchto praček se řadí do energetických tříd B nebo C. U těchto novinek naleznete technologii 6. SMYSL, přímý pohon ZEN nebo funkci FreshCare, která v tomto případě pouze pomocí pohybů bubnu udržuje prádlo po doprání déle svěží a méně pomačkané.

Pračkosušičky s vysokou kapacitou až 11 kg a úsporným provozem

U praček se sušičkou je pro zákazníky důležitá nejen spotřeba, ale také kapacita pro funkci sušení. Whirlpool proto vyvinul modely, které se pyšní jak vysokou kapacitou pro praní, tak právě pro sušení. Zákazníci se dočkají kapacity až 11 kg pro praní a 7 kg pro sušení prádla. Běžnou várku tedy vyperou a usuší zcela bez přerušení jedním kombinovaným cyklem. Novinky se chlubí energetickou třídou praní A a B, praní a sušení D či E.

I tyto modely mají parní funkce, jako je FreshCare+ nebo Steam Refresh, využívají technologii 6. SMYSL a jsou vybaveny invertorovými motory. Leckoho pak určitě zaujme možnost výběru nejen bílého modelu, ale také stříbrného, který nese označení FFWDB 964369 SBSV EE (en. třída D/A, kapacita 9 kg).

Dárky pro vaše zákazníky

V rámci aktuálně probíhající akce „S Whirlpool vždy něco navíc“ získají vaši zákazníci při koupi jednoho nebo více spotřebičů Whirlpool zajímavé dárky. Čím více nakoupí, tím více dárků si mohou vybrat. Jediné, co musejí udělat, je provést do 30 dnů od nákupu spotřebiče registraci na www.whirlpool.cz.

Pro více informací a objednávky kontaktujte české nebo slovenské zastoupení společnosti Whirlpool.

www.whirlpool.cz