Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
27.10.2022

Samsung AirDresser – Unikátní řešení pro osvěžení, sušení i hygienickou péči o prádlo

Samsung AirDresser – Unikátní řešení pro osvěžení, sušení i hygienickou péči o prádlo

Pračka se stala standardním vybavením domácnosti už před desítkami let. V poslední dekádě se povedlo nabrat podobný směr i sušičce na prádlo. Do kategorie „péče o prádlo“ ale nedávno vstoupila zajímavá novinka, která pračku a sušičku chytře doplňuje. AirDresser, vhodný nejen do domácností, ale také hotelů, kanceláří nebo do segmentu nadstandardních služeb, nabízí celý soubor funkcí. Dokáže odstranit zápach, zklikviduje bakterie, viry i roztoče, vyhlazuje textil a dokonce zastoupí odvlhčovač vzduchu.

Samsung AirDresser lze integrovat do nábytkové stěny a učinit ho přirozenou součástí interiéru. Vždyť jde v podstatě o takovou skříň, byť jen na první pohled, protože svými funkcemi zastane hned několik samostatných zařízení. Co tedy všechno umí?

Čištění textilu párou

Horký vzduch a pára v režimu JetSteam pronikají hluboko do vláken oblečení a ničí až 99,9 % bakterií a virů a 100 % roztočů. Pára samozřejmě vyhlazuje záhyby oblečení. Ošetřit můžete i kousky, které není vhodné nebo snadné žehlit, jako jsou saka a podobně. Do AirDresseru se vejdou také dlouhé pláště nebo šaty s celkovou délkou 123 cm.

Odstranění prachu z látek

Silný proud vzduchu JetAir díky ramínkům AirHangers odstraní rychle a účinně prachy zevnitř i zvenčí oblečení.

Eliminace zápachu z oblečení

Kombinace páry a vzduchového proudu osvěžuje oblečení. Odstranění nepříjemných pachů pak jistí deodorizační filtr, přes který vzduch prochází.

Sušení s technologií tepelného čerpadla

Usušit prádlo rychle, ale šetrně bez mechanického pohybu, s jakým pracuje buben v klasické sušičce? Právě to nabízí Samsung AirDresser, a to bez ohledu na počasí a roční období. Díky technologii tepelného čerpadla je tento cyklus energeticky efektivní. Nehledě na to, že můžete sušit látky, které nejsou do tradiční sušičky vhodné.

3 ramínka, péče o 3 kusy oblečení najednou

AirDresser obsahuje trojici ramínek a postará se až o 3 kusy oblečení najednou.

Jednoduché ovládání a umělá inteligence

K volbě programu a dalším nastavením slouží přehledný ovládací panel na čelní straně zařízení. Díky umělé inteligenci jsou uživateli vždy nabídnuty nejpoužívanější funkce jako první.

Odvlhčování místnosti

Kromě péče o textil lze využít AirDresser také k odvlhčování místnosti. Není potřeba tedy kupovat separátní odvlhčovač.

Propojení s pračkou a sušičkou

Funkce Auto Cycle Link propojí AirDresser s pračkou a sušičkou Samsung, takže je vám vždy rovnou nabídnut nejvhodnější program pro danou várkou prádla.

Design Bespoke, a nejen to

Samsung AirDresser se pyšní designem Bespoke v elegantní černé barvě a se zrcadlem na čelní straně. Samsung ovšem nemyslí pouze na vzhled. Promyšlená je také konstrukce zařízení, které je schopné se samo čistit a dezinfikovat. S ohledem na hygienu jsou vyrobeny madlo a obě nádoby na vodu z antibakteriální pryskyřice.

www.samsung.com