Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
08.11.2022

Pračky Beko s inovovanou technologií AquaTech

Pračky Beko s inovovanou technologií AquaTech

Pračky Beko AquaTech perou rychleji, a hlavně šetrněji jak k prádlu, tak ke spotřebě energie. Díky tomu se řadí do nejlepší energetické třídy A, ale v porovnání s modely praček v ní jsou ještě o 30 % úspornější.

Úsporná energetická třída A úspornější ještě o 30 %

Co je AquaTech?

Systém AquaTech™ je přímé sprchování prádla vodou, které krátí čas praní. Prádlo vypere lépe a šetrněji než běžné rychlé programy, a zároveň výrazně snižuje elektrickou spotřebu pračky. Oproti běžným krátkým programům je systém AquaTech™ šetrnější způsob rychlého praní. Omezuje tvorbu žmolků a možné sražení prádla, protože mechanické praní rychlými pohyby bubnu nahrazuje síla vody.

Jak to funguje?

Přímé sprchování prádla AquaTech™ nahrazuje nadměrné pohyby bubnu, které jsou běžně součástí rychlých programů. Díky omezení těchto pohybů má pračka nižší spotřebu elektřiny, a to až o 30 % méně než pračka energetické třídy A.

Důkladné vypraní v krátkém čase zajišťuje „vodopád“, který je vpouštěný speciální sprchou v bubnu pračky přímo na prádlo. Voda, kterou je prádlo sprchováno, už obsahuje rozmíchaný prací prostředek, takže se nemíchá až v bubnu s prádlem, a využije se proto jeho účinků na maximum.

Přímé sprchování AquaTech™ bude součástí praček z nové řady Beyond, které budou na trhu během příštího roku.

www.beko.cz