Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
26.10.2022

Samsung BESPOKE Jet – jediný tyčový vysavač na trhu s vysýpací stanicí

Samsung BESPOKE Jet – jediný tyčový vysavač na trhu s vysýpací stanicí

Tyčové aku vysavače změnily způsob, jakým uklízíme. Jsou vždy po ruce, ihned připraveny zbavit nás aktuální kalamity v kuchyni, ale současně se díky nárůstu výkonu a výdrže staly plnohodnotnou náhradou běžného vysavače pro kompletní úklid domácnosti. Není divu, že se staly v posledních letech obrovským prodejním hitem. Úroveň filtrace, výdrž na jedno nabití či způsob vyprazdňování nádoby na prach mohou být ovšem jejich slabinou. Samsung se na všechny tyto oblasti zaměřil, až vznikl vysavač BESPOKE Jet Pet. Jediný svého druhu na trhu.

Vysýpací stanice All-in-One

Zbavit se nečistot z tyčového aku vysavače může být přes rozličné inovace a vylepšení nepříjemné. Základna All-in-One pro model BESPOKE Jet Pet se o tuto povinnost postará sama. Když do ní vysavač vložíte, aby se dobil, můžete z něho jedním stiskem tlačítka nechat vysávat všechny nečistoty do sáčku umístěného v základně samotné. Díky technologii Air Pulse je vyprázdnění prachového koše vysavače velmi rychlé a vysoce účinné. Navíc je zachyceno 99,999 % jemného prachu a antibakteriální sáček brání růstu až 99,9 % bakterií. Sáček má kapacitu 2 l.

Technologie Jet Cyclone a filtrační systém s 99,999% účinností

Vysavač BESPOKE Jet Pet používá 5stupňovou filtraci, která dokáže zachytit až 99,999 % prachových částic od velikosti 0,5 mikronu, a snižuje tak v domácnosti množství alergenů. Základním pilířem, který separuje většinu nečistot z proudu vzduchu, je systém Jet Cyclone s multicyklonovou strukturou. Konkrétně zde najdeme 9 jednotlivých cyklon s 27 přívody vzduchu, které minimalizují ztrátu sací síly. Současně vykazují vysokou účinnost ve filtraci nečistot.

Nový digitální motor a silný sací výkon

Srdcem vysavače je vedle jeho systému Jet Cyclone motor. Samsung vsadil na nově vyvinutou jednotku HexaJet, díky níž vzniká sací síla až 210 airwattů. Ve srovnání s modelem Samsung Jet 90 jde o navýšení o dalších 10 airwattů, přičemž je motor HexaJet o 24 % lehčí.

Výdrž až 60 minut i dlouhá životnost vyjímatelné baterie

K vysavači je dodáván akumulátor s vysokou kapacitou 2 500 mA, jež mu zajištuje provoz po dobu až 60 minut. Samozřejmě záleží na nastaveném výkonu a použitých hubicích. Jelikož je baterie velmi snadno vyjímatelná, lze v případě potřeby dokoupit další a zvýšit tak dobu vysávání na dvojnásobek. Samsung také upozorňuje na vysokou kvalitu akumulátoru – uchovává si 70 % kapacity až do 500 nabíjecích cyklů[1].

Ovládání s LCD displejem

Přímo na očích má uživatel během úklidu přehledný LCD displej s menu v českém jazyce. Vidí tak mimo jiné zbývající čas do vybití akumulátoru. V dosahu palce jsou základní ovládací prvky pro změnu režimů sání a další nastavení.

Omyvatelný prachový koš

Velkou výhodou vysavače BESPOKE Jet Pet je možnost kompletního oplachu prachové nádoby včetně jejích vnitřních částí. Udržet vysavač čistý pro zajištění silného sacího výkonu je velmi důležité.

Příslušenství

Jet Dual Brush

Základním kamenem příslušenství je podlahová hubice Jet Dual Brush s rotačním kartáčem s jemnými vlákny pro sběr prachu i nylonovými a gumovými štětinami pro hloubkové čištění koberců. Válec rotuje rychlostí 4 000 ot./min. Hubice je otočná o 180 stupňů pro komfortní manévrování a odpojuje se jedním kliknutím.

Další hubice a nástavce

V dodávaném příslušenství dále najdete:

  • Mini turbo kartáč Pet Tool
  • Flexibilní nástavec pro snadný úklid svrchních ploch nábytku
  • Kombinované a prodlužovací štěrbinové nástavce
  • Baterii, 3 prachové sáčky, vysýpací stanici All-in-One, držák příslušenství

Rotační mop (volitelný doplněk)

V případě zájmu o rozšíření funkcí vysavače můžete zákazníkům doporučit koupit rotační mop VCA-WBA95/GL. O čištění podlahy se starají 2 antibakteriální mopy rotující rychlostí 260 ot./min. Vodu lze na podlahu rozprášit ve větším množství i ručně z horní části hubice, kde se nachází nádržka s objemem 150 ml.

Porovnejte si jednotlivé modely vysavačů Samsung Jet

www.samsung.com

[1] Po 5 letech užití při 100 cyklech za rok si udržují 70 % kapacity na základě kapacity baterie (2 200 mA). 1 cyklus: Úplné vybití po úplném nabití (100 % ~ 0 %). Výsledky se mohou v závislosti na způsobu užití lišit. Na základě interního testování.