Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
08.12.2022

Traminal – spolehlivý dodavatel prémiových značek (nejen) domácích spotřebičů

Traminal – spolehlivý dodavatel prémiových značek (nejen) domácích spotřebičů

Společnost Traminal zajišťuje v České republice výhradní distribuci a servis mnoha značek domácích spotřebičů a dalšího vybavení od nádobí přes vysoce kvalitní vodní filtrační systémy po unikátní samočisticí toalety pro kočky. Vedle slavného Vitamixu, který by rozhodně v nabídce vašeho obchodu neměl chybět, jsou to tedy další zajímavé značky a produkty s obrovským potenciálem oslovit náročnější zákazníky ochotné investovat do jedinečných a opravdu funkčních řešení.

Kuvings

Dnes již můžeme tuto jihokorejskou značku nazvat legendou ve svém oboru vzhledem k tomu, jak posunula a inovovala celý segment odšťavňovačů. Právem platí za jeho hnací motor i díky množství průlomových patentů, které domácí výrobu zdravé čerstvé šťávy učinily snadnou a jednoduchou činností. Aktuální hvězdou portfolia Kuvingsu je nový model REVO 830 – pomalý šnekový odšťavňovač, který zaujme především dvojitým plnicím otvorem s automatickým předkrájením surovin. Jeden otvor slouží pro celé velké plody, druhý je speciálně navržen pro dlouhou zeleninu, jako jsou mrkve nebo řapíkatý celer. Nejvyspělejší domácí odšťavňovač na trhu můžete svým zákazníkům doporučit i pro jeho spolehlivost, již potvrzuje 10letá záruka.

Vitamix

Málokterý produkt, natož domácí spotřebič je dnes vyráběn v USA. Stolní mixér Vitamix se ovšem může nadále pochlubit tím, že je 100% Američanem. Se vším, co k tomu patří. Řeč je nejen o více než 100leté historii firmy nebo záruce 10 let na celý přístroj, ale také o nezdolných motorech, dokonalé ergonomii a unikátním souladu všech součástek, které zajišťují bezkonkurenční výsledek v mixovací nádobě.

Vrcholem dosavadní evoluce stolních mixérů je model A3500, v němž se snoubí bohaté zkušenosti Vitamixu. Mezi hlavní přednosti mixéru patří, že mokré suroviny doslova zkapalní a suché změní v laboratorní prach. Jemnější konzistence už nelze dosáhnout. Nechybí 10 kulinářských technik, s nimiž nahradí řadu dalších přístrojů, a praktický program pro automatické čištění.

Ankarsrum

Tradiční švédská značka, která stojí za legendárním robotem Assistent Original, staví na tradicích a technologiích, které doposud nikdo nepřekonal. Původně pod křídly firmy Electrolux vznikl robot s otáčející se mísou v rozměrech pro domácnost, používaný do té doby po celém světě jen v profesionálních kuchyních, pekárnách a cukrárnách. Technika otočné mísy simuluje ruční hnětení těsta, které je pak podle samotných pekařů dokonalé. V domácím robotu Ankarsrum Assistent Original přitom zpracujete těžko uvěřitelných 5 kg těsta najednou. Kvalitu stroje podtrhuje i tělo z litého hliníku a výkonný motor.

NutraMilk

Rostlinná strava a rostlinné alternativy pronikají stále častěji do našich jídelníčků. Ať už chce někdo zmírnit svou uhlíkovou stopu, nebo jen zdravěji jíst, mléka a másla z ořechů, olejnatých semen, luštěnin či obilovin jsou nepochybně jednou z možností. Není potřeba je přitom kupovat hotové. S přístrojem NutraMilk si rostlinná másla a mléka vyrobíte snadno sami doma. Ostatně je to jediný přístroj svého druhu na světě, protože zvládne přípravu v rámci kontinuálního procesu, aniž by bylo nutné ořechy den předem namáčet. A bonus navíc? NutraMilk zastane i práci tradičního food procesoru.

Berkey

Texaská firma Millennium Concepts to myslí s vodou tak vážně, že její filtrační systémy značky Berkey slaví úspěchy po celém světě. Vedle milionů běžných domácností jsou to i místa živelních pohrom nebo tam, kde je vody nedostatek. Patentem chráněný filtr má takovou účinnost, že jím můžete nechat projít třeba vodu z kaluže, řeky či téměř jakéhokoliv znečištěného zdroje a na konci budete mít v nádobě zcela bezpečnou pitnou vodu. Účinnost filtru je u většiny kontaminantů až 99,99999 %. Přitom je cena této filtrované vody nejlevnější na trhu! Filtrační vložky Berkey mají životnost 23 tisíc litrů – jinými slovy, čtyřčlenné rodině zajistí filtraci až na 10 let.

Eaziglide

Více než 50 let zkušeností se zhmotňuje v nepřilnavém nádobí značky Eaziglide. Samotná firma Imperial, která za značkou stojí, přitom funguje už přes 115 let. V její nabídce najdete i výrobky Scoville či Neverstick. Celkově jde o jasnou jedničku na trhu s nádobím ve Velké Británii a dodavatele mimořádně kvalitních produktů. Největší devízou je několikanásobně odolnější povrch, než jaký používá konkurence, takže ho při správném zacházení nejen nepoškodíte, ale ani se vám časem nebude odlupovat a nepopraská.

Samura

Japonská ocel je na trhu pověstná svou vysokou kvalitou a odolností. Značka Samura se v tradicích kovovýroby země vycházejícího slunce inspiruje a přidává evropské nožířské zkušenosti. Nože Samura proto vsázejí na japonskou a švédskou ocel i speciální tvar čepelí a úhel broušení. V nabídce pak nechybí ani damašková ocel a tolik populární keramické nože. Nabídnout svým zákazníkům můžete praktické sady a další příslušenství včetně ocílek, elektrických brousků, lešticích utěrek a stojanů.

CatGenie

A na závěr jeden unikát, který společnost Traminal dodává nejen na český trh. Je jím zcela automatizovaná splachovací a samočisticí toaleta pro kočky. Jediná svého druhu na světě. Výrobek izraelské firmy je natolik specifický, že se ho ještě nikomu nepodařilo napodobit. S CatGenie se zbavíte povinnosti kupovat a měnit stelivo, protože přístroj po vaší kočce uklidí do odpadu stejně jako lidské WC.

Pro více informací o jednotlivých značkách kontaktujte společnost Traminal.

www.traminal.cz (B2B) – www.atranet.cz (B2C)