Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
14.12.2022

Žhavé novinky z Německa! Severin představuje šestici praktických pomocníků

Žhavé novinky z Německa! Severin představuje šestici praktických pomocníků

Německá firma Severin přichází s další várkou nových spotřebičů do kuchyně od populárních raclettových grilů, vyspělých mikrovlnných trub až po inovativní bezdrátové mixéry a choppery. Vy jste je ještě nezalistovali?

Doba bezdrátová dorazila i do kuchyně
Bezkabelový tyčový mixér Severin SM 3775

Ať už chcete rozmixovat polévku přímo v hrnci, nebo si chcete připravit domácí majonézu, či jen rozmačkat brambory, u běžného tyčového mixéru často zápasíme s neustále překážejícím kabelem. U vysavačů jsme se ho již zbavili, nyní nastal čas učinit tak i u různých kuchyňských pomocníků v čele s ponornými mixéry.

Novinka Severin obsahuje kvalitní a spolehlivý Li-Ion akumulátor s kapacitou 2 000 mAh, který umožní připravit až 30 porcí polévky na jedno nabití. Jinými slovy, při plném nabití vydrží mixér v provozu až 40 minut. Pokud by byl vybitý, pro zpracování surovin na 5 porcí polévky postačí ho nechat nabíjet po dobu pouhých 15 minut.

Mixér se vyznačuje ergonomickým designem s odnímatelnou nerezovou mixovací nohou, místo níž lze nasadit i dodávaný nástavec na výrobu pyré nebo šlehací metlu. Součástí balení je také praktický sekáček (0,5 l) a mixovací nádoba (0,7 l). Chybět pochopitelně nemůže nabíječka. Celý výrobek je 100% bez BPA.

Bezdrátový sekáček Severin KM 3866

Druhou novinkou v bezkabelové řadě kuchyňských pomocníků je tento elegantní „chopper“, který se chlubí kvalitní skleněnou nádobou. Ta je včetně víka vhodná do myčky. Na výběr má uživatel 2 nastavení výkonu, přičemž o zpracování surovin se stará nůž se 4 čepelemi ve dvou výškových úrovních. Výsledky jsou perfektní bez ohledu na to, zda drtíte led či sekáte mandle, bylinky nebo maso. To ovšem není vše. Severin přidává další speciální příslušenství v podobě emulgačního kotouče pro snadnou přípravu šlehaných bílků, pěny, krémů či smetany. Dále pak inovativní škrabku na česnek. Nádoba je vybavena protiskluzovým kroužkem.

Stejně jako ponorný mixér SM 3775 používá sekáček KM 3866 akumulátor typu Li-Ion s kapacitou 2 000 mAh. Na jedno nabití si poradí se zpracováním až 120 cibulí. Rychlé 15minutové nabíjení umožní nasekat 12 cibulí. Součástí balení je nabíječka.

Moderní ohřev bez otočného talíře
Multifunkční mikrovlnka s grilem a horkým vzduchem Severin MW 7777

Značka Severin se už několik let zaměřuje na segment vybavenějších mikrovlnných trub s konstrukcí, která je zbavuje otočného talíře. Výhodou je až o 80 % více využitelného prostoru díky možnosti používat hranaté nádobí. Dno trouby tvoří ploché keramické dno s mikrovlnným reflektorem, díky němuž probíhá ohřev zcela rovnoměrně, aniž by se musel pokrm otáčet. Dokonce můžete vložit jídlo do 2 úrovní – stačí použít dodávaný zasouvací rošt. Celý vnitřní prostor trouby se snadno čistí, a to včetně dna, kde u běžné mikrovlnky musíte nejprve vyjmout otočný talíř.

Funkci grilu lze kombinovat s mikrovlnami stejně jako horkých vzduch – ten nabízí nastavení teploty až 230 °C. Samozřejmostí je funkce rozmrazování dle hmotnosti nebo času, možnost volby mikrovlnného výkonu (10 stupňů) či 8 automatických programů.

Výkonný, robustní a na až 3 kila těsta
Kuchyňský robot Severin KM 3897

Z tlakově litého hliníku je vyroben plášť tohoto robotu, což je nejen dokladem jeho kvality, ale také stability a spolehlivosti. Součástí balení je velká nerezová mísa s objemem 5,5 l, v níž můžete nechat uhníst až 3 kg litého těsta nebo 1,5 kg kynutého těsta. O zpracování surovin se stará spolehlivý motor, vysoce kvalitní hnětací hák a planetární systém míchání. Vedle mísy a háku dostanete k robotu ještě plochý šlehač a šlehací metlu. Chybět nemůže ani kryt proti rozstřiku. Veškeré příslušenství lze mýt v myčce nádobí. Na samotném robotu se nachází displej zobrazující buď odpočítávání nastavené doby přípravy, nebo aktuální dobu zpracovávání surovin.

U kuchyňských robotů je pro zákazníky při výběru často zásadní, jak široká je u dané značky nabídka volitelného příslušenství. Severin si je toho vědom, takže lze k robotu dokoupit následující doplňky: mlýnek na maso (ZB 5591), multikrouhač (ZB 5592), mixér (ZB 5593) a nástavec na výrobu těstovin (ZB 5594).

Moderní vaření metodou michelinských kuchařů
Sous-vide vařič Severin SV 2451

Vařte jako ti nejlepší kuchaři světa, vsaďte na metodu sous-vide, při níž se jídlo připravuje delší dobu při nízké teplotě, zavakuované ve varném sáčku. Nejenže si uchovává své nutriční hodnoty včetně vitaminů a zdraví prospěných látek, ale vložením do sáčku a odsátím vzduchu proniká například do masa mnohem intenzivněji chuť bylinek a koření. Řešení od Severinu v podobě ponorného vařiče, který se připevní na okraj hrnce, je jednoduché a snadno použitelné. Nastavit lze teplotu od 0 °C po 90 °C v krocích po neuvěřitelné 0,1 °C. Na vrchní straně se nachází displej s intuitivním ovládacím rozhraním. Časovač lze nastavit až na 99 h – příprava lahodných pokrmů přes noc tedy není rozhodně problém. Přístroj splňuje podmínky pro certifikaci IPX7, takže je kompletně vodotěsný.

Pestrá grilovací party u vás doma
Raclettový gril s přírodním grilovacím kamenem Severin G 2376

Gril, který se stane středobodem setkání s rodinou nebo přáteli, obslouží klidně početnější skupinu lidí. Ideálně osmičlennou, protože v něm najdete 8 raclettových pánviček s nepřilnavým povrchem, které se snadno čistí. Horní patro grilu tvoří na jedné straně přírodní kámen udržující rovnoměrný žár po dlouhou dobu. Grilovanému povrchu zaručuje jemnost – křehkost na povrchu a šťavnatost uvnitř. Druhá polovina vrchní části grilu je tvořena nepřilnavou plochou, kterou lze velmi snadno otáčet. Na jedné straně jsou vroubky, na druhé hladký povrch. Celkem jsou rozměry grilovací plochy 46 × 23 cm.

www.bvz.cz