Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
19.12.2022

Braun – když se snoubí inovace s funkčností

Braun – když se snoubí inovace s funkčností

„Dobrý design je inovativní“ je jedním z klíčových principů značky Braun, které představil hlavní designer Braunu, Dieter Rams. Objevte chytré funkce a vlastnosti, které jsou typické a unikátní pro spotřebiče Braun.

Tyčový mixér Braun je více než jen tyčový mixér

ActiveBlade i pro ty nejnáročnější suroviny

ActiveBlade technologie nabízí pohyblivou mixovací nohu a čepel. Při stlačení tyčového mixéru směrem dolů dojde k pohybu mixovací nohy a čepel se tak dostane až na spodní okraj mixovacího nohy. K čemu to je dobré? Díky pohybu dochází k rozmixování surovin v prostoru celého zvonu. Čepeli neuniknou ani suroviny, které jsou na úplném dně nádoby. Zpracována jsou i drobná semínka. Navíc je rozmixování surovin méně namáhavé, protože není potřeba na tyčový mixér silně tlačit nebo jej naklánět pod různými uhly, abychom zachytili i ten poslední nerozmixovaný kousek. ActiveBlade technologie je dostupná u nejvyšších řad tyčových mixérů Braun – MultiQuick 7 a MultiQuick 9.

PowerBell proti rozstřiku surovin

Dříve patentovaná technologie PowerBell propojuje 3 faktory, které umožňují mixování bez nepořádku. Prvním faktorem je speciální tvar mixovacího zvonu ve tvaru tulipánu. Druhým je šest klenutých otvorů, které zaručují optimální vstup mixované směsi do oblasti nožů. Třetím prvkem je pak unikátní pozice čepelí, které jsou šikmo zahnuté a rotují v protisměru zvonu. Tato kombinace vlastností zajišťuje, že jsou suroviny vtaženy do středu zvonu a efektivně, rychle a jemně rozmixovány. A bez obav, že se mixované pokrmy rozlétnou po celé kuchyni. PowerBell technologie je standardem pro všechny klíčové řady tyčových mixérů Braun.

SmartSpeed pro intuitivní výběr rychlosti

Stačí jedno stisknutí tlačítka. Čím více stisknete, tím vyšší rychlost získáte a naopak. Naprosto intuitivní a plynulé ovládání. Braun nicméně nabízí různé typy ovládání rychlostí pro všechny potřeby – od nejjednoduššího ovládání s jednou rychlostí až po profesionální a přesné ovládání s možností výběru až 21 rychlostí. Modely s přesným nastavením rychlostí najdete u řad MultiQuick 3 nebo 5 Vario. MultiQuick 7 a 9 nabízí zmiňovanou intuitivní technologii SmartSpeed.

Nenechte se při žehlení ničím zpomalit

FreeGlide 3D pro žehlení přes překážky a všemi směry

FreeGlide 3D je synonymem a standardem pro všechny žehličky Braun – napařovací i parní. Je světově první žehlicí plochou s nahoru zahnutými okraji a zkosenými hranami, která umožňuje efektivní pohyb žehličky ve všech směrech a bez mačkání již vyžehleného materiálu. Její tvar je inspirován snowboardovým prknem a zajišťuje snadný pohyb po látce všemi směry – vpřed i vzad. Polovina všech pohybů při žehlení totiž směřuje dozadu. Navíc bez zadrhávání o případné kapsy, knoflíky a záševky. Žehlení s FreeGlide 3D je tak ještě mnohem snazší a rychlejší. A bez rizika, že si již vyžehlené prádlo znovu zmačkáte nešikovným zavaděním o zip a jiné překážky na oděvech.

braun 2.jpg

iMode ovládání pod konečky prstů

iMode technologie nabízí výběr ze 4 režimů žehlení – iCare se správnou teplotou pro všechny druhy látek, dále Eco, Turbo a ProSteam. Samotné tlačítko na výběr módu se přesunulo ze základny parního generátoru na samotnou rukojeť žehličky. Lze tak měnit nastavení kdykoliv během žehlení pouhým jedním dotykem, aniž by bylo potřeba sundat ruku ze žehličky. Současně je kromě ovládacího tlačítka na rukojeti také LED displej, který přesně ukáže, jaký režim je v danou chvíli v provozu. Technologii iMode najde zákazník u nového parního generátoru CareStyle 7 Pro.

PowerSteam s výjimečným výkonem

Jedinečný parní výstup až 190 g/min, který přinese rychlé a profesionální výsledky. Tuto technologii představil nový parní generátor Braun CareStyle 7 Pro (IS7286BK), který byl uveden na trh letošní podzim jako Nejvýkonnější parní generátor.*

Ocenění za ergonomii

Nový Braun CareStyle 7 Pro také přináší světově první žehličku**, která získala 4 hvězdy v rámci prestižního ocenění společnosti ErgoCert za Ergonomii. Ta je navržena tak, aby poskytovala optimální úhel uchopení a přirozenější polohu zápěstí během žehlení. Toto řešení snižuje námahu nejen zápěstí, ale také optimální držení těla a poskytuje pohodlné žehlení bez námahy.

Zajímavých technologií a vlastností nabízí značka Braun celou řadu. Do konce roku navíc platí pro zákazníky akce 60denní záruka vrácení peněz a CashBack. Více informací o dalších unikátních vlastnostech a promo aktivitách najdete na www.braunhousehold.com.

www.braunhousehold.com

* Platí pouze pro model IS7286BK s parním výstupem 190 g/min. Na základě parního výstupu (norma IEC 60311) ve srovnání nejprodávanějšími konkurenčními výrobky (2021).

** Certifikováno ústavem ErgoCert (Ergonomics Certification Institute, uznávaný společností Accredia). Testováno ve srovnání s nejprodávanějšími konkurenčními výrobky (leden 2020).