Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
25.04.2023

Úklidová četa ECG se hlásí do služby

Úklidová četa ECG se hlásí do služby

Úklid bez vysavače? To už je opravdový anachronismus. A nejen to. Kabelové modely již také pomalu míří do důchodu a otěže na trhu převzaly akumulátorové tyčové varianty, které jsou okamžitě k dispozici. U nejnovější generace se navíc podařilo ještě více prodloužit výdrž na jedno nabití a zlepšit účinnost sběru nečistot. Dokládá to i nová generace tyčových aku vysavačů značky ECG, která nedávno dorazila na trh.

Tyčové bezkabelové vysavače mají skvělou vlastnost – lze s nimi zahájit úklid prakticky okamžitě bez jakékoliv přípravy, a to i proto, že jsou v domácnosti instalovány v kuchyni nebo obývacím pokoji, zatímco klasický vysavač se povětšinou nacházel někde v komoře nebo přístěnku. Úklid je díky tyčovým aku modelům mnohem rychlejší a lze se mu věnovat i častěji, což přispívá ke zdravějšímu ovzduší v domácnosti. Výhod těchto vysavačů si všímá stále více spotřebitelů a není divu, že jejich trh v posledních letech významně vyrostl. Z dlouhodobého hlediska by měl tento trend ještě pokračovat.

ECG VT 3420 Jerome

Novinky ECG. Seznamte se s Alanem, Hugem, Jeromem a Brunem

Názvy výrobků tvořené kombinací různých písmen a čísel jsou sice praktické v rámci obchodu, ale koncovým zákazníkům nic neřeknou. Navíc se v nich lidé ztrácejí a nepamatují si je. ECG proto u svých novinek vedle kódových označení přichází i s marketingovými názvy, které v případě mužských francouzských jmen nepochybně zaujmou a utkví v mysli obchodníků i spotřebitelů. A jaké novinky konkrétně značka představila?

Modernisté Alan a Jean

Oba tyto vysavače mají novější koncepci s motorem a nádobkou na prach v ruční jednotce, k níž se připojuje trubka a podlahová hubice. Vysavače jsou tedy typu 2 v 1. Stačí trubku odpojit a použít prachový kartáč nebo mini turbo kartáč a rázem máte ruční vysavač, se kterým rychle zbavíte potahy sedaček zvířecích chlupů nebo vysajete interiér svého auta. Výdrž obou modelů je až 40 minut na jedno nabití a po použití je můžete uskladnit do dodávaného nástěnného držáku. Případně je můžete mít v parkovací poloze bez nutnosti vrtání do zdi a montáže držáku. Podlahová hubice má motorizovaný kartáč i LED přisvícení. Dodávány jsou 2 typy kartáčů na různé druhy povrchů. Alan má navíc v příslušenství motorizovaný mini turbo kartáč. Jinak se oba vysavače liší už jen svými barevnými provedeními.

ECG VT 3620 Jean

Tradicionalisté Hugo, Simon, Jerome a Bruno

V podobě klasického pojetí s ručním vysavačem vloženým do konstrukce stojacího podlahového modelu přichází na trh tato čtveřice. Hugo a Simon jsou dokonce typu 3 v 1, protože součástí jejich příslušenství je mopovací nástavec. Jinak mají všechny čtyři vysavače shodné doplňky. Jejich výdrž se pohybuje od 45 minut do 90 minut v závislosti na konkrétním modelu. Každý z vysavačů dokáže každopádně zajistit vysoce kvalitní úklid. Čím ještě zaujmou, je praktické sklopné držadlo, díky němuž je můžete bez problému uložit třeba do skříně.

ECG VT 4620 Hugo

Pro více informací a objednávky kontaktujte K+B Progres.

ecg.cz