Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
10.05.2023

Vrchem plněné pračky Haier: Dokonalé spojení technologií a praktičnosti

Vrchem plněné pračky Haier: Dokonalé spojení technologií a praktičnosti

Vrchem plněné pračky Haier: Dokonalé spojení technologií a praktičnosti

Pračky Haier nejsou jen krásné, technologicky na vysoké úrovni a praktické, nově jsou také na trhu dostupné i stále populární vrchem plněné. Nabízí se tak spojení tradiční kvality, vysoké úrovně zpracování a moderních technologií v kompaktním rozměru v 86 x š 41 x h 60 cm, který se vejde i do malých domácností. O tichý provoz se stará invertorový motor. Důkladnou, ale šetrnou péči prádlu poskytne technologie Instant Mix. Absolutní hygienu jak prádla, tak i pračky zaručují technologie ABT a pára. Pro pohodlné otevírání jsou pračky vybaveny funkcí Easy Opening, která dvířka bubnu otevírá snadno a bez prudkého pohybu. Jasný a přehledný ovládací panel v češtině umožňuje jejich snadné ovládání a plné porozumění.

INVERTOROVÝ MOTOR S 12LETOU ZÁRUKOU

Vrchem plněné pračky Haier jsou poháněny invertorový motorem. Tento typ motoru nepoužívá tzv. uhlíkové kartáče. Jeho chod je tak tišší, zvláště ve vysokých otáčkách odstřeďování, na rozdíl od konvenčních motorů. Invertorový motor je navíc výkonnější, silnější a trvanlivější. Firma Haier poskytuje svým zákazníkům možnost získání 12leté záruky na tento motor a to zcela zdarma po registraci do 14 dnů od nákupu na webových stránkách www.registrace-zaruka.cz.

INSTANT MIX

Dokonale vyprané prádlo je pro nás samozřejmostí. Nové vrchem plněné pračky Haier využívají technologii Instant Mix pro rozpuštění pracího prostředku ve vodě a následném kropení prádla touto směsí. Tímto způsobem se efektivněji dostane prací prostředek k vláknům a pomůže odstranit nečistoty i při nižších teplotách praní. Například v ekonomickém programu 20 °C vyperete díky této technologii se stejnou účinností jako při 40 °C, ale s poloviční spotřebou energie.

ABT

Bez čisté pračky není čistého prádla. Tak jako předem plněné, tak i vrchem plněné pračky mají zásobník na prací prostředek a gumové těsnění kolem dvířek ošetřeny antibakteriálním povrchem s přidaným zinkem, který eliminuje plísně a bakterie na 99,9 %.

PÁRA

Až 5 programů se dá kombinovat s párou a zvýšit tak prací sílu, hygienu a desinfekci prádla. Doplňkovou funkci Pára lze přidat nebo vyloučit v programech: Hygienické, Dětské, Mix, Syntetika a Bavlna.

V průběhu jara budou uvedeny na český a slovenský trh tyto modely:
8kg model RTXSGP48TMSCE-36, doporučená prodejní cena 16990 Kč,
7kg model RTXSGP47TMSCE-36, doporučená prodejní cena 14990 Kč – dostupný od června 2023
*Celosvětová jednička v podílu na trhu s domácími spotřebiči 14 let za sebou. Zdroj: Euromonitor International Limited 2022.

www.haier.cz