Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
08.06.2023

Gaggia Magenta Milk bodovala v dTestu

Gaggia Magenta Milk bodovala v dTestu

V nedávném testu kávovarů časopisu dTest bodoval i zástupce tradiční italské značky Gaggia, když získal „Značku kvality dTest“. Co všechno kávovar nabízí? A čím může oslovit vaše zákazníky?

Až 9 nápojů na stisk tlačítka

Plnoautomatický kávovar Magenta Milk nabízí 9 nápojů, jejichž náhledy se zobrazují přímo na displeji kávovaru. Stačí si jen vybrat a během chvilky už míří do šálku káva, případně mléčná pěna nebo horká voda na čaj.

Jednoduchá příprava mléka, jednoduché čištění

Inovativní systém CAPPinCUP zajišťuje dvojité napěnění mléka, díky kterému má mléčná pěna jemnou konzistenci bez velkých vzduchových bublin. Velmi snadné je i čištění, na které kávovar sám upozorňuje a sám ho provede. Jediné, co musí uživatel udělat, je vyměnit nádobku s mlékem za nádobku s vodou. O vše ostatní se už postará kávovar sám.

Dotykové ovládání a barevný displej

Barevný displej s náhledy káv a jejich názvy doplněný o dotykové plochy, jejichž údržba je výrazně jednodušší než v případě tradičních tlačítek, je dominantním designovým prvkem kávovaru. Jihoevropský náboj dodává kávovaru červená linka okolo kávové výpusti, která je samozřejmě výškově nastavitelná. Maximální výška je 15 cm, takže se pod ni vejdou i vyšší sklenice na latte macchiato.

Keramický mlýnek

Všechny modely kávovarů jsou vybaveny keramickými mlecími kameny, které zajišťují perfektní výsledky pomletí bez nadměrného zahřívání kávy. Upravit hrubost můžete v 5 stupních.

Další modely na výběr

Vedle oceněného modelu najdete v řadě Magenta ještě modely Prestige a Plus. První jmenovaný je vlajkovou lodí se sofistikovanou karafou pro tu nejpohodlnější přípravu mléčné pěny a nabídkou 12 druhů nápojů. Základ řady pak tvoří model Plus s tradiční parní tryskou.

www.espressoprofessional.cz