Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
30.10.2023

„Áčkové“ myčky Beko nově i ve volně stojící variantě

„Áčkové“ myčky Beko nově i ve volně stojící variantě

Úsporné myčky Beko

Nabídka spotřebičů Beko se na českém a slovenském trhu stále rozrůstá o nové produkty z řady Beyond, které spojují inovativní technologie, a zejména úspornější provoz. Na vlnu úsporných myček, kterou odstartovala vestavná myčka Beko s energetickou třídou dokonce ještě o 10 % úspornější, než je třída A, navazují nové volně stojící myčky z nejlepší energetické třídy kategorie – z třídy A. Stejně jako vestavná varianta jsou vybavené speciálním mycím ramenem CornerIntense, které svým tvarem dosáhne až do rohů myčky, a automatickým otevřením dveří SelfDry, které pomůže s rychlejším oschnutím nádobí bez spotřeby elektřiny navíc. Vyšší model má navíc zónu DeepWash pro důkladné umytí lahví a vysokého nádobí a možnost propojení s aplikací HomeWhiz pro stažení dalších programů a ovládání na dálku.

Perfektně umyje nádobí i v rozích myčky

CornerIntense

Spodní rameno CornerIntense má vylepšený tvar a pohybuje se po čtverci, nikoliv po kružnici. Voda s mycím prostředkem se dostane do všech rohů myčky a umyje nádobí v rozích stejně dobře, jako by bylo umístěné uprostřed spodního koše.

Automatické otevření pro rychlejší usušení SelfDry

Automatické otevření dveří SelfDry umožňuje uniknutí přebytečné vlhkosti z prostoru myčky po skončení programu. Díky tomu je nádobí dříve suché a voda na nádobí nevytvoří kapky, jako když zůstane myčka po domytí déle zavřená.

Další programy a užitečné Notifikace HomeWhiz

Aplikace HomeWhiz umožňuje jednoduše nastavit a přidat další programy. Umí poradit nejlepší způsob mytí a dá vědět, kdy skončilo, nebo že je potřeba doplnit mycí gel. Stačí si jen stáhnout aplikaci do chytrého telefonu a spárovat ji s myčkou.

Nové myčky Beko jsou v energetické třídě A ojedinělé svou dostupností pro každou domácnost, která chce ušetřit na energiích.

www.bekocr.cz