Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
26.04.2024

JURA J8 Twin: Dvojitá síla pro ještě pestřejší nabídku káv

JURA J8 Twin: Dvojitá síla pro ještě pestřejší nabídku káv

Již v závěru roku 2023 avizovaná a napjatě očekávaná novinka konečně přichází na český trh. Kávovar vybavený revoluční a současně velmi populární funkcí Sweet Foam pro přípravu ochucené mléčné pěny nabídne ve variantě „Twin“ hned několik zajímavých novinek. Tou nejzásadnější je přítomnost dvou separátních zásobníků na kávová zrna a dvou separátních mlýnků nejnovější generace.

Když dorazil v roce 2022 na trh model J8, překvapil revoluční funkcí Sweet Foam pro přípravu ochucené mléčné pěny. Doteď zůstával jediným modelem s touto funkcí na českém a slovenském trhu, což aktuálně mění model J8 Twin a již brzy také nová verze úspěšného kávovaru S8. Ochucená mléčná pěna zákazníky zaujala, a to nejen ty dospělé, ale také děti, kterým mohou rodiče připravit jen samotnou ochucenou pěnu bez kávy. Není proto divu, že dali modelu J8 při výběru nového automatického kávovaru leckteří zákazníci přednost. A to i ti, kteří si původně přišli pro cenově dostupnější stroj E8.

Novinka J8 Twin cílí samozřejmě na náročnější spotřebitele, kteří požadují vedle prémiových prvků, s nimiž dorazil už původní J8, ještě něco navíc. Kromě dvou zásobníků na zrna, dvou mlýnků a možnosti mísení káv v poměru 50 : 50 je to i luxusní třísegmentový LCD displej, inovovaný software a vylepšený systém čištění mléčných cest. Novinku si v následujícím textu představíme podrobněji.

Dva P.A.G.3+ mlýnky

To, že je osazen dvojicí kónických mlýnků, každý se separátním zásobníkem na kávová zrna, umožňuje J8 Twin výběr ze dvou druhů káv. Například pro přípravu ranního životabudiče a večer pro jemnější bezkofeinové espresso nebo lungo. Nebo můžete do zásobníků nasypat dva zcela odlišné druhy zrn a vytvořit si z nich vlastní směs v poměru 50 : 50. K tomu stačí na displeji kávovaru nastavit, aby byla pomleta polovina dávky z jednoho druhu a polovina z druhého.

Aby to nebylo málo, u obou mlýnků lze měnit nastavení hrubosti mletí nápoj od nápoje, jak už se stává u vyšších modelů značky JURA standardem. Slouží k tomu snadno přístupné ovladače na svrchní straně kávovaru. V nastavení si lze u jednotlivých nápojů nastavit požadovanou úroveň hrubosti v závislosti na tom, jak silné aroma a chuť u dané kávy preferujete. Kávovar vás po zvolení nápoje na displeji upozorní, abyste nastavení hrubosti případně změnili.

31 specialit a ochucená mléčná pěna

Celkem najdete u modelu J8 31 nápojů včetně možnosti výdeje horké vody na čaj (pro běžné typy čajů a pro zelený čaj). Kromě klasik, kam řadíme espresso, americano, cappuccino nebo flat white, jsou k dispozici také osobité cortado a v Česku populární lungo. U mléčných nápojů jsou vždy na výběr i varianty se sladkou mléčnou pěnou. Kávovar také může připravit samotné mléko nebo mléčnou pěnu do šálku, a to ochucenou nebo neochucenou.

Maximální personalizace

Na takzvaném Panorama Coffee panelu, tedy barevném dotykovém displeji se třemi oddělenými segmenty, najdete přepracované menu a ovládací prvky. Vše je ještě intuitivnější a jednodušší než kdykoliv předtím. Možnosti v úpravě káv jsou takřka neomezené – vedle běžných parametrů, jako je objem nebo aroma, lze přednastavit také volitelné prvky. Například zda má mít nápoj ochucenou mléčnou pěnu, obsahovat extra „shot“ espressa či se v jeho případě má použít mletá káva. Jelikož mohou uživatelé kávy ukládat jako samostatné položky v menu s vlastním názvem, mohou mít vždy k dispozici přesně tu kávu, kterou preferují, aniž by museli různé parametry nastavovat a upravovat pokaždé manuálně. Nechybí pochopitelně ani možnost vytvořit jednotlivé uživatelské profily, až čtyři, pro ještě větší personalizaci nabídky kávovaru.

Inteligentní kávovar a vylepšené čištění mléčného systému

JURA J8 Twin disponuje chytrým senzorem Coffee Eye, který zajišťuje, že postavíte šálek vždy pod správnou výpust. Když ho vložíte pod kávovou, upraví se nabídka na displeji – zobrazí se pouze černé kávy a zmizí všechny mléčné.

Neopomenutelným prvkem je potom příslušenství pro čištění mléka, které bylo pro novou generaci kávovarů JURA včetně modelu J8 Twin dále vylepšeno. Mléčná výpust se nově zasouvá přímo do nádobky pro čištění od mléka. Celým procesem čištění vede uživatele návod typu „krok za krokem“ na displeji. Po spuštění čištění už ale není potřeba žádná další součinnost uživatele. Kávovar se o vše postará sám.

Designové mistrovské dílo

Jak už jsou zákazníci zvyklí, JURA klade při vývoji svých kávovarů důraz na každý detail. Nejde pouze o vzhled, nýbrž také funkční stránku designu a spolehlivost, což se odráží v použitých materiálech a preciznosti výroby jednotlivých dílů. Přesvědčte se sami na vlastní oči. Objednejte novinku J8 Twin také pro svůj obchod.

JURA J8 Twin je v prodeji ve dvou barevných provedeních:

Diamond White
Diamond Black

www.jura.com