Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
03.05.2024

Legendární český fotbalista Jan Koller ambasadorem značky Hisense pro rok 2024

Legendární český fotbalista Jan Koller ambasadorem značky Hisense pro rok 2024

Držitel rekordu v počtu vstřelených branek za českou národní reprezentaci a technologická značka Hisense spojili síly. A to nejen pro nadcházející mistrovství Evropy ve fotbale EURO 2024, ale také pro další komunikaci v průběhu celého roku 2024.

Přední světová značka inovativní elektroniky a chytrých domácích spotřebičů znovu prodloužila svou úspěšnou spolupráci s organizací UEFA, a to až do roku 2026. Hisense je s fotbalem spojen nejen v Evropě, kde byl partnerem dvou posledních šampionátů EURO, ale sponzoroval také mistrovství světa FIFA World Cup 2022. Na zeleném koberci se tak značka cítí jako ryba ve vodě, což přirozeně vedlo také k nově navázané spolupráci s jedním z nejslavnějších českých fotbalistů všech dob – Janem Kollerem.

Profesionální kariéra Jana Kollera je spojená s úspěšnými angažmá v klubech jako AC Sparta Praha, RSC Anderlecht, Borussia Dortmund a mnoha dalšími. Jan Koller bude nejen tváří značky Hisense, ale také se aktivně zapojí do celé marketingové kampaně spojené s EURO 2024, jehož je Hisense hlavním sponzorem.

Silná komunikace zahrnuje účast Jana Kollera jako hlavní tváře pro outdoorovou kampaň, silnou online kampaň a komunikaci s fanoušky na sociálních sítích. Jan Koller se v rámci plánovaných aktivit zapojí i do akcí na vybraných zápasech přímo na ME, spolupráce zahrnuje i propojení s Planeo Cup Hisense – pohárem mládeže fotbalové asociace ČR, jehož je Hisense generálním partnerem. Již v tuto chvíli je nepřehlédnutelným startem kampaně velkoplošná plachta na hlavní pražské tepně – Legerově ulici s brandingem EURO 2024, Hisense a Janem Kollerem. Velmi brzy vyjedou do ulic Prahy a Brna také nezaměnitelné brandované tramvaje.

Spojením Jana Kollera se značkou Hisense se otevírá nová kapitola v podpoře sportu a sportovních hodnot, které Hisense dlouhodobě propaguje. Toto partnerství nejen zdůrazňuje závazek Hisense k podpoře sportu na globální úrovni, ale také umožňuje fanouškům fotbalu a zákazníkům Hisense těšit se na jedinečné akce a iniciativy, které je čekají v jubilejním roce 2024, kdy proběhne dlouho očekávaný svátek všech milovníků nejsledovanějšího sportu planety – fotbalové ME 2024.

cz.hisense.com