Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
19.06.2024

Ruční napařovač Philips Series 7000 nabízí silný výkon i nahřátí během 30 vteřin

Ruční napařovač Philips Series 7000 nabízí silný výkon i nahřátí během 30 vteřin

Kompaktní, rychlé a se silným trvalým výstupem páry. Takové jsou napařovače značky Philips. A dvojnásob to platí pro vyspělý model z řady 7000, s nímž mimořádně snadno vyhladíte rozličné druhy oděvů klidně pár minut před odchodem do práce nebo na schůzku. Oceníte i jeho promyšlený design včetně špičatého hrotu rychlé desky či schopnost likvidovat až 99,9 % bakterií.

Napařovače oděvů se staly už před lety vítaným doplňkem k napařovací žehličce či parnímu generátoru. Jsou lehké, snadno ovladatelné, rychle se nahřívají a lze si je vzít s sebou klidně na dovolenou. Pro péči o jednotlivé kusy oblečení, zejména v situacích, kdy někam spěcháme, se staly neocenitelnými pomocníky. Značka Philips přitom stála na úplném začátku tohoto inovativního trendu péče o prádlo, a má s ním tedy bohaté zkušenosti včetně dlouhodobého sběru názorů zákazníků. Přístroje se v průběhu let podařilo vylepšit, aby fungovaly a pracovaly ještě lépe. V modelu STH7060/80 ze Series 7000 se všechny tyto letité zkušenosti zhmotňují.

Philips Series 7000 STH7060/80

  • Inovativní nastavitelná hlava pro vertikální i horizontální napařování
  • Špičatý hrot napařovací destičky pro snadné vyhlazení záhybů s mimořádnou přesností a v těžko dostupných místech, jako jsou oblasti okolo knoflíků či límečků
  • Nahřátí do 30 vteřin od zapnutí
  • Technologie OptimalTEMP bez nutnosti nastavovat teplotu – jedna bezpečná teplota pro všechny druhy látek
  • Silný a trvalý výstup páry až 28 g/min. uvolňuje textilní vlákna, zbavuje je nepříjemných pachů a likviduje až 99,9 % bakterií[1]
  • Režimy ECO a MAX
  • Vyměnitelné nádržky na vodu o objemu 100 ml a 200 ml
  • Napařovací podložka StyleMat pro účinné napařování kdekoliv

www.philips.cz

[1] Otestováno externí organizací na typy bakterií Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538, Canidia albicans ATCC 10231 při minutové době napařování.