Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
16.07.2024

Bezkonkurenční produkty v distribuci společnosti Traminal. Vy je ještě neprodáváte?

Bezkonkurenční produkty v distribuci společnosti Traminal. Vy je ještě neprodáváte?

Společnost Traminal se po celých 20 let, co působí na tuzemském trhu, zaměřuje na distribuci prémiových světových značek z oblasti domácích spotřebičů, kuchyňského nádobí a náčiní i dalších produktů pro domácnost. Jaké konkrétně? Vybrali jsme pro vás tři zástupce, kteří se nevymykají pouze v lokální nabídce, ale i jinde ve světě.

„Hibernace“ potravin jako dokonalá metoda konzervace
Infrasušička CI IRD5 od značky Yden

Sušení je jedním z nejstarších způsobů uchovávání potravin. Není ovšem sušení jako sušení. Pokud totiž chceme dosáhnout optimálních výsledků, musíme se vrátit zpět k nejstarší a prapůvodní metodě využívající slunce. Právě touto tisíce let osvědčenou tradiční metodou se inspiroval jihokorejský výrobce Yden a představil sušičku, která kromě ohřátého vzduchu využívá k sušení také tepelné vlnění, tedy infrazáření, které nás tak příjemně hřeje, když nastavíme tvář směrem ke slunci. Infrazáření proniká do hloubky a nepůsobí pouze na povrchu. Při použití sušičky Yden se voda odpařuje v celém objemu ze sušené potraviny, takže je celý proces rychlejší, lepší a s nižší spotřebou energie. To má samozřejmě vliv na chuť, vzhled i nutriční hodnoty plodů. A sušit samozřejmě můžete klidně bylinky, maso a další potraviny. Připočítejme, že v létě má sušička také velmi nízkou spotřebu, protože využívá teplý okolní vzduch. Jednoduše a levně tak zakonzervujete nadbytek úrody, která vám v sušeném stavu vydrží ve spižírně v bezvadném stavu klidně několik let.

Pro opravdové vyznavače zdravého životního stylu
Mlýnky a vločkovače obilí Waldner

Pomocníci pro tvorbu vlastních ovesných vloček, lámanky či mouky nebudou nikdy masovým produktem. Přesto byste je měli v nabídce svého obchodu mít, protože počet lidí, kteří dbají na kvalitu surovin, jednoznačně stoupá. Rodinná firma Waldner nabízí jednoduchou cestu k mouce a dalším základním surovinám pro vaření a pečení v kvalitě, jakou v obchodě nekoupíte. Uživatel má zkrátka naprostou kontrolu nad tím, co při vaření ve své kuchyni použije a co jeho rodina konzumuje. Mlýnky a vločkovače Waldner Biotech jsou ručně vyráběné z nádherného a voňavého masivního dřeva. Nepotěší ale jen svým vzhledem. Umožňují přesné nastavení hrubosti mletí. O vše se postarají silné motory a kvalitní mlecí kameny.

Revoluční grilování dokonale rovnoměrným ohřevem
Teppanyaki gril ABIEN Magic

Jednička japonského trhu na platformě Rakuten byla uvedena loni také v Česku, kde se na trhu jednoznačně vymyká. Čím? Zejména svou schopností zajistit po celém povrchu rovnoměrnou přípravu jídla. Na rozdíl od svých konkurentů s běžnými topnými tělesy. ABIEN Magic používá okruh s vysokou hustotou v celé grilovací ploše, takže na něm nenajdete místa, kde by probíhalo opékání méně intenzivně. Snadno s ním připravíte i tradiční anglickou snídani s volskými oky, párečky a opečenými rajčaty. Netřeba snad zmiňovat výhody rovnoměrného ohřevu při grilování steaků. Gril má nepřilnavý povrch a lze na něj vkládat jídlo bez přidaného tuku. Nevzniká ani nadbytečný kouř. Díky možnosti vertikálního uskladnění můžete mít gril stále na pracovní desce v kuchyni, aby byl vždy po ruce.

www.traminal.cz