Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
21.05.2021

Technologicky vyspělé chladničky Whirlpool v (ne)tradičních barvách

Technologicky vyspělé chladničky Whirlpool v (ne)tradičních barvách

V bohaté nabídce kombinovaných chladniček Whirlpool si najde vhodný model v podstatě každý zákazník bez ohledu na svůj rozpočet. Nechybí beznámrazové lednice typu Total NoFrost se základnější i prémiovou výbavou. A ani ty nejvyspělejší dvoukruhové s technologií Dual NoFrost, která udržuje v chladicím prostoru nejen optimalizovanou teplotu, ale také vlhkost. A zapomenout nesmíme ani na pestrou paletu barev – vedle tradiční bílé a nerezu dodává Whirlpool na trh chladničky v černém nebo bronzovém provedení.

W Collection W9
Dual NoFrost

Chladničky s nejpokročilejší konstrukcí se dvěma zcela oddělenými chladicími okruhy jsou v nabídce ve všech v úvodu zmíněných barvách. Zákazníci také mohou vybírat mezi zapuštěnými a tradičními madly. Ve dvířkách se nachází velký displej s dotykovými plochami pro komfortní nastavení teploty a všech doplňkových funkcí.

Když se ještě vrátíme k systému Dual NoFrost, je nutné zdůraznit jeho obrovský přinos pro prodloužení čerstvosti potravin a zamezení jejich osychání. Optimalizovaná vlhkost v celém chladicím oddílu zajistí, že si uchovají původní vzhled a chuť po dobu až dvou týdnů. Důležitá je také stabilní teplota, již neustále kontroluje inteligentní systém 6. smysl Precision Control.

Uvnitř chladniček najdete množství jedinečných a praktických prvků, jako je například Fresh Box 0°Fresh Box+ s nastavitelnou úrovní vlhkosti pomocí posuvného regulátoru. Součástí druhé jmenované zásuvky je také takzvaný Fresh Pad, perforovaná antibakteriální podložka, která redukuje bakterie o více než 99,9 % a zabraňuje kontaktu ovoce a zeleniny s vlhkostí, která se z nich sráží na dně. Zajímavým prvkem je také flexi polička, jejíž přední polovinu lze zasunout dovnitř, a získat tak potřebný prostor pro vyšší předměty, jako jsou lahve či karafy.

Zmínit také musíme LED osvětlení shora a z boků a Metal Multiflow s kovovou zadní stěnou, která urychluje obnovu teploty po otevření a zavření dvířek. Praktická je též nová flexibilní police na lahve, kterou lze využít i jako prostor pro uchovávání běžných potravin. Ve dvířkách si ještě všimněte děliče a polovičních poliček pro jejich umístění v různých výškách. Nabídka obsahuje 189 cm a 201 cm vysoké lednice.

Lednice používají moderní invertorové kompresory, které jsou velmi tiché, úsporné a spolehlivé. Nejvyšší modely jsou nabízeny v levnější variantě v energetické třídě E a samozřejmě také v dražší variantě s energetickou třídou D. Na kompresory je poskytována vysoce nadstandardní 20letá záruka, pro jejíž uplatnění se musí zákazník registrovat. 

W Collection W7
Total No Frost

Tradiční konstrukci se systémem Total No Frost pak nabízejí lednice řady W7. I tyto modely s výškou 191,2 cm nebo 202,7 cm můžete objednávat v černé, stříbrné i bílé barvě. Vyšší modely nepostrádají displej s ovládacím panelem v horní části dvířek a nižší modely jednodušší ovládání skryté uvnitř. Zásuvka Fresh Box+ s regulovanou vlhkostí poskytuje v jejich případě podmínky s optimalizovanou vlhkostí pro zajištění čerstvosti ovoce a zeleniny po dobu až 15 dnů. Stabilní teplotu v celém chladicím oddílu má na starost systém 6. smysl Control redukující výkyvy teploty v chladničce. I u řady W7 najdete invertorové kompresory, na které bude v tomto případě poskytována záruka 15 let (nutná registrace).

www.whirlpool.cz