Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
21.05.2021

Indesit Push&Go Beznámrazové chladničky nové generace

Indesit Push&Go Beznámrazové chladničky nové generace

Jednoduchý systém ovládání domácích spotřebičů stiskem jednoho tlačítka, který představila značka Indesit poprvé u svých praček a později také myček nádobí, se dále rozšiřuje do segmentu chlazení. Nové modely kombinovaných lednic Indesit s technologií Total No Frost umožňují velmi snadno aktivovat režim rychlého chlazení a mražení. Zajistit optimální skladovací podmínky pro nakoupené jídlo nikdy nebylo jednodušší.

Push&Go

Čerstvost a svěžest čerstvých potravin závisí na stabilitě teploty uvnitř chladničky a schopnosti spotřebiče optimální teplotu po vložení nového nákupu rychle obnovit. Obzvlášť když nakupujeme ve větším množství zhruba jednou týdně a do chladničky pak vkládáme více potravin najednou. Mnoho chladniček na trhu proto nabízí funkci takzvaného rychlého zchlazení, která zvýší chladicí výkon. Zákazníci ovšem funkci většinou nepoužívají, protože je potřeba ji hledat v nabídce na displeji nebo proces její aktivace vyžaduje více kroků. Indesit proto přichází s novou generací lednic typu Total No Frost, která nabízí chytrou funkci Push&Go sloužící k rychlé obnově ideální teploty v celém spotřebiči, tedy i v mrazničce. To vše stiskem jednoho tlačítka. Bez složitého nastavování a zkoumání návodu. Push&Go dokáže zajistit až o 40 % rychlejší obnovu teploty.

FreshSpace+

Nová zásuvka na ovoce a zeleninu je nyní vybavena posuvným ovladačem pro regulaci vlhkosti. Pro zeleninu tak může uživatel nastavit vyšší vlhkost, zatímco pro ovoce nižší, aby bylo v zásuvce to nejlepší mikroklima a uskladněné potraviny zůstaly déle svěží a chutné.

ExtraFresh 0 °C

Čerstvému masu, rybám a dalším delikátním potravinám svědčí výrazně nižší teplota, než jakou máme v chladicím prostoru standardně nastavenou. V této zásuvce je proto udržována teplota blízká nule, jak už napovídá i její název.

Flexibilní poličky

Nejen police z kvalitního tvrzeného skla s nosností až 100 kg, ale také možnost individuální úpravy pozic přihrádek ve dveřích patří k dalším devízám nových chladniček Indesit. Půlené poličky můžete dávat do různých výškových pozic, takže už se nemůže stát, že se vám do dveří nevejde třeba lahev s kečupem, protože je příliš vysoká.

 

Total No Frost

Všechny modely používají beznámrazový systém, abyste se už nikdy nemuseli zabývat manuálním odmrazováním mrazničky. Bez námrazy má také spotřebič stabilně nízkou spotřebu energie.

Záruka na kompresor – 15 let

Všechny novinky již používají moderní invertorový kompresor, který je tišší, úspornější a spolehlivější. Jeho kvalitu a dlouhou životnost dokládá i nadstandardní 15letá záruka, pro jejíž uplatnění se musí zákazník registrovat.

www.indesit.cz