Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
24.05.2021

Gurmánský zážitek se rodí ve špičkové kvalitě. Sage – prémiová značka domácích spotřebičů

Gurmánský zážitek se rodí ve špičkové kvalitě. Sage – prémiová značka domácích spotřebičů

Sage je evropskou značkou společnosti Breville, jejíž historie se datuje do Austrálie roku 1932. Této společnosti vděčíme například za tzv. sendvič-toaster, který uvedla na trh jako první na světě v roce 1974. Produkty společnosti jsou dodnes vyvíjeny v Austrálii a prodávají se ve více než 50 zemích světa. Značka Sage je vlastníkem více než 100 aktivních patentů. S jídlem je spojen i název značky Sage, který v překladu znamená „šalvěj“. Filozofií Sage je poskytovat zákazníkům produkty prvotřídní kvality, které povyšují vaření na gurmánský zážitek.

SJB815BSS | THE 3X BLUICER PRO

Unikátní produkt, který v sobě kombinuje mixér a odšťavňovač. The 3x Bluicer Pro má 5 přednastavených programů pro mixování a 10 rychlostí pro přípravu skvělých smoothie, koktejlů a ovocných šťáv. Ovládání je jednoduché a veškeré informace se zobrazují na podsvíceném LCD displeji. Nožový systém Kinetix dokáže zpracovat jakékoliv potraviny v libovolné kombinaci. Unikátní tvar dna nádoby zajišťuje dokonalé zpracování potravin bez tzv. mrtvých míst a robustní základna zase tichý chod bez vibrací.

DMOC: 12 990,- | www.sagecz.cz

 

SAGE SBL920

Stolní super mixér pro zpracování potravin, drcení ledu, mletí, mixování a přípravu zeleninových polévek s přesným nastavením rychlosti mixování.

Mixér SAGE SBL920 the Q™ je jedinečný speciálním nožovým systémem, intuitivním ovládáním, ale i použitými materiály a příslušenstvím. Robustní kovová základna zajišťuje tichý chod bez vibrací. Nádoba mixéru je vyrobena z Tritanu™ (Kopolyester Eastman Tritan™). Jedná se se kopolymer BPA-Free, který je odolný, používaný pro výrobu domácích spotřebičů, které mohou vydržet extrémní zátěž a být opakovaně myty v myčce na nádobí. Produkty vyrobené z Tritanu™ jsou odolné proti nárazu a poškrábání a zůstanou čistší a odolnější i po několika stovkách cyklů v myčce nádobí. Navíc jako jediný mixer na trhu kombinuje 3 výrobky v jednom: standartní mixer, smoothie mixer s malou nádobou vhodnou na cesty a s vakuovým nástavce bude výsledek mixování v té nejvyšší možné kvalitě.

DMOC: 14 790,- | www.sagecz.cz