Nové produkty

zpět
Komerční sdělení
24.05.2021

Rohnson už není jen značkou domácích spotřebičů. Nově vstoupil do segmentu Bluetooth reproduktorů

Rohnson už není jen značkou domácích spotřebičů. Nově vstoupil do segmentu Bluetooth reproduktorů

Značka Rohnson se během několika málo let silně etablovala na trhu čističek, zvlhčovačů a také odvlhčovačů vzduchu. Úspěšná je i v segmentech elektrických grilů a dalších kuchyňských pomocníků. Doposud se ovšem striktně držela kategorie malých domácích spotřebičů. S uvedením několika zajímavých modelů přenosných reproduktorů dochází ale k zásadní změně v působení značky na trhu.

Rohnson přichází do kategorie audio se čtveřicí Bluetooth reproduktorů lišících se nejen cenou, ale i rozměry, provedením a výkonem.

Rohnson RS-1030 VagaBoy 30

Základ nového audio portfolia tvoří tento model s velmi kompaktními rozměry 6,4 × 18,6 × 5 cm (v × š × h), který stačí spojit s telefonem, tabletem či počítačem pomocí Bluetooth ve vyspělé verzi 5.0 s výrazně větším dosahem, než na jakou jsme byli dosud zvyklí. K dispozici je ale i linkový vstup pro tradiční připojení zdroje pomocí kabelu. Kromě toho najdete v přístroji ještě slot na micro SD kartu, z níž samotný reproduktor přehraje hudební soubory MP3, APE, FLAC, WMA a WAV.

VagaBoy 30 obsahuje dva 15W reproduktory a Li-Ion akumulátor s výdrží až 12 hodin na jedno nabití. Pro dobíjení slouží moderní port USB-C, který používá dnes už většina mobilních telefonů na trhu. Nechybí voděodolnost (IPX7, ponoření max. do 1 m po dobu 30 minut) a praktický úchyt na batoh pro poslech hudby kdykoliv a kdekoliv.

Rohnson RS-1040 LoneWolf 40

Rozměrnější a výkonnější 40W model také nabízí technologii Bluetooth 5.0, linkový audio vstup, slot na micro SD kartu, USB-C port či voděodolnost IPX7. Díky Li-Ion akumulátoru s vyšší kapacitou vydrží i LoneWolf 40 na jedno nabití v provozu až 12 hodin. Na jeho svrchní straně se vedle základních ovládacích prvků nachází ještě speciální tlačítko pro aktivaci hlasového asistenta v telefonu a tlačítko pro výběr ze 3 zvukových režimů. Zmínit pak ještě musíme technologii TWS, která umožňuje spojit tento model s dalším kompatibilním reproduktorem a vytvořit z nich jeden pár stereofonních reprosoustav. Rozměry výrobku jsou 7 × 21,4 × 5,6 cm (v × š × h).

Rohnson RS-1060 Defiant 60

Třetím audio výrobkem Rohnson je tento model s výkonem 60 W. Také u něho najdete technologii TWS pro spojení s dalším reproduktorem, Bluetooth 5.0, micro SD slot, voděodolnost IPX7 a výdrž baterie na jedno nabití až 12 hodin. Jelikož jde o výkonnější zařízení, je u něho použit 6600mAh Li-Ion akumulátor s funkcí rychlého dobíjení. Plně nabitý je reproduktor za 3,5 hodiny. Předchozí dva prezentované modely za 3 hodiny standardním nabíjením. Model Defiant 60 má i funkci pro aktivaci hlasového asistenta.

Rohnson RS-1200 Raver

Zatímco předchozí modely byly určeny jak pro použití doma, tak na cestách a vyznačovaly se vysokým stupněm odolnosti proti vodě, poslední prezentovaný reproduktor je pojatý trochu jinak. Jedná se o vysoce výkonný model s 2 vstupy pro mikrofon a kytaru, technologií Bluetooth a slotem na micro SD. Můžete s ním tak na zahradě či terase uspořádat v letních měsících třeba domácí soutěž v karaoke – zařízení má dokonce funkci nahrávání zvuku. Zážitek z poslechu zintenzivňuje integrované LED podsvětlení s 10 barevnými režimy. Reproduktor má integrovaný akumulátor s výdrží 6 až 10 hodin (závisí na konkrétním používání a zvolených nastaveních). Lze ho ale používat také klasicky s napájením ze sítě.

www.rohnson.cz