SELL - ČERVEN 2014 - page 37

37
Sell •Červen2014•37
homnožství páry a horkého vzduchu při
25% vlhkosti (pečenímasado230°C).
U představovaného modelu jsme
si všimli nabídky 1 manuálního a 10
automatických programů pro SousVide,
asistovaného pečení se 100 recepty
a praktické teplotní sondy s napojením
nasystém trouby. Důležité je také zmínit
takzvaný „de-steaming“ proces, kdy se
v závěruprogramu trouba zbaví páry uv-
nitř, abynauživateleneunikl při otevření
dvířekmrakhorképáry.
Parní vaření v české
kotlině snovoukuchařkou
Rozšiřující se nabídka parních trub AEG
aElectroluxapopularitazdravějšípřípra-
vy jídla je zajisté potěšující. Čeští zákaz-
níci ovšem leckdy tápali, jak správně
takovou troubupoužít při vaření tradiční
českékuchyně,onížnení vmezinárodně
pojatých univerzálníchmateriálech žád-
ná zmínka. České zastoupení Electro-
luxu proto vydalo a na Roadshow svým
partnerům rozdávalo nově vydanou
kuchařku s názvem Vaření, pečení
agrilovánívmultifunkčníparní troubě,na
které spolupracovala PR agentura PLE-
ON Impact s dvorním kuchařemElectro-
luxu AntonínemBradáčem. Kuchařka je
šitá na míru českému
trhuaobsahuje všechny
tradiční domácí recepty
spolu s návodem, jak na
něpři použitímultifunkč-
ní parní trouby. Ocení ji
nejen koncoví zákazníci,
ale i obchodní partneři
společnosti Electrolux,
kteří mohou při prezentacích výrobků
snadnouvést konkrétní prakticképříkla-
dy využití jednotlivých funkcí.
Další produktovénovinky
Velký prostor byl při jednotlivých pre-
zentacích a školeních věnován novin-
kám v oblasti malých domácích spo-
třebičů, zejména tyčovým vysavačům
a kuchyňským robotům. Z velké bílé
techniky odhalila firma novou řadu
chlazení Fresh Plus, která spadá pod
značkuElectrolux. Novinky se vyznačují
technologií TwinTech
FrostFree soddělený-
mi chladicími okruhy
(Electrolux novinky
představil v minulém
vydání na straně 41,
značka AEG je odha-
luje v tomto čísle na
straně21).
V kategorii péče
oprádloseAEGpoch-
lubilopračkou s ener-
getickou třídou A+++
–50%, invertorovým
motorem a přímým
sprchováním.
Nás
zaujala ale hlavně
nová pračka ÖKOKOMBI kombinovaná
se sušičkou, protože používá při sušení
technologii tepelného čerpadla, která
se už stala standardem u samotných
sušiček, nicméně v kategorii pračko-
sušiček je stále ještě novinkou. Kromě
toho, že je energeticky úspornější, spo-
třebuje také výrazně menší množství
vody, která se u starších modelů kom-
binovaných spotřebičů používá i při
sušení (čistá chladná voda slouží pro
kondenzaci páry).
A opomenout nemůžeme ani nové
myčky AEG ProClean druhé genera-
ce, určené k mytí až 15 sad nádobí.
Zaujaly nás zvětšeným vnitřním prosto-
rem, samostatnou příborovou zásuv-
kou a gumovými držáky StopGrip, kte-
ré nepoškodí sklo. Pokud se chcete
o nových myčkách dozvědět více, nalis-
tujtevdubnovémvydání SELLunastranu
16, kde jsounovinkyobsáhlepopsány.
KarelHrdinazespolečnostiElectroluxprezentu-
je partnerům novou troubu ProCombi SousVide
spolu s vakuovací zásuvkou.
Prezentací vestavných novinek v kategorii
vaření a pečení provedl účastníky produktový
školitel RenéKubaník.
Chemik Michael Londesborough se chystá
dokončit další experiment – na pohled oby-
čejné mýdlové bublinky po styku s plamenem
buchnou v ruce asistentky stejně hlasitě jako
dělbuch. Samozřejměbez rizika zranění.
REPORTÁŽ
1...,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36 38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,...56
Powered by FlippingBook