SELL: LISTOPAD - PROSINEC 2014 - page 53

Hlavními tématy v současném vaření a přípravě pokrmů
jsou kvalita surovin a šetrný způsob přípravy, uchovávají-
cí nutriční hodnoty jídla. Současně chce každý dokonale
vypadající jídlo, jako z té nejlepší restaurace, a to aniž by
bylprofesionálemzoboru. Řešení?Kvalitní surovinynechat
upéct ve vestavných multifunkčních parních troubách
značkyElectrolux. Zákazníkům samozřejmědoporučtepri-
márněmodely s parní funkcí, která se hlásí o slovo nejen
při přípravě rybči zeleninybezpřidaného tuku, nýbrž i jako
doplňková funkce při tradičním pečení, kdy pára zajistí
šťavnatost pokrmu, současně však dá vzniknout například
na drůbeži dokonale křupavé, ne však spálené kůrčičce.
Ve 100%páře lze navíc tepelně upravovat několik pokrmů
najednou, například maso a přílohu, aniž by se míchaly
chutěapachy. Jednáseonejšetrnější anejzdravější způsob
vaření,při kterémsipotravinyuchovávají vitaminy, stopové
prvky, živiny i svoupřirozenou chuť. A jídlonení ani potře-
ba solit, výrazněkořenit nebopřidávat tuky.
Trouby
CombiSteamDeluxe
Jakužbylo zmíněno vpřed-
chozím textu, nenabízejí
trouby Electrolux pouze
samotnou funkci vaření
v páře. K dispozici jsou tyto
režimy:
CrispSteam
– vhodné pro
maso, drůbež, chléb či kolá-
če. Jedná se o tradiční funk-
ci pečení, kdy se používá
z 25%pára a ze 75%horký
vzduch.
SoftSteam
– ideální ke kva-
litnímu a šetrnému ohřevu
jídla, rozmrazování, ohřevu talířů a také k pečení, kde se
používápára z 50%.
PureSteam
– nejlepší způsob přípravy ryb, rýže a křehké
zeleniny. Režim100%páry lzeovšem také využít při vaře-
ní tradičních českých knedlíků.
Profesionálníkuchyňvdomácnosti
anebpředstavujeseSousVide
Francouzskámetodapřípravy jídlavevakuu sepoužívá již
několikdesítek let vprofesionálním segmentu. Setkáte se
snív restauracíchčihotelechpocelémsvětěvčetněČeska.
JídlopřipravenémetodouSousVide sevyznačujevýrazně
nižší ztrátou původního objemu a zachováním chuťo-
vých vlastností včetně všech nutričních hodnot. Jídlo lze
také uvařit ve speciálních vakuovacích sáčcích dopředu
apoté v trouběohřát, aniž by chuťovědegradovalo. Snad
nikdonepozná, ženení čerstvěuvařeno.Možnosti použití
jsou široké stejně jako
funkční nabídka Sous
Vide trouby Electrolux.
Doporučena je v kom-
binaci s vakuovací
zásuvkou, která se
pyšní profesionálními
parametry a v ničem
nezaostává za techni-
kou používanou v těch
nejlepších restauracích.
Svým zákazníkům dopo-
ručte návštěvu webové
stránky
-
pare.cz, kde naleznou
českýmchutímnamíruušité receptyod šéfkuchařeAntonína
Bradáče. Recepty jsoupřímo cílenynamajitelemultifunkčních
parních trub Electrolux, přičemžwebobsahuje také návody
a tipy, jak jednotlivé funkce trubnejlépevyužít.
Technologickývývojparních trubpokračuje
podvedenímznačkyElectrolux
Výhodyvestavných spotřebičů si uvědomuje stále většímnožství spotřebitelů, zejména
designové sladění, snadnější údržbu bezprachovýchzátiší vytvářejících se zavolně stojícími
modely, ale i funkční vyspělost avýrazný technologický posun. Inovace pronikají zejménado
kategorie vestavných trub, ale vývojového posunu se nestraní ani další spotřebiče včetněmyček.
XXLmytínádobí
Vkategoriimyčkypředstavujenyní Electroluxněko-
lik zajímavých novinek, které by při objednávkách
zboží neměly uniknout vaší pozornosti. Jednou
z nich jenovámyčkaRealLifeWaterSave vyznačující
se50%úsporou vody, kdymodel pro13 sad spotře-
bujeza rokpouze1800 l vodyamodelpro15 sad jen
2100 l vody.MyčkyRealLifeobecnězaujmouzvětše-
ným XXL vnitřním prostorem, použitím vyjímatelné
příborové zásuvky, jemnou péčí o sklo SoftSpikes
a SoftGrip, bohatou nabídkou programů od těch
krátkých po ty intenzivní. Samozřejmostí je u nich
už dnes použití 5 sprchovacíchúrovní aúčinnějšího
dvojitého satelitníhoostřikovacího ramena.
1...,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52 54,55,56,57,58,59,60,61,62
Powered by FlippingBook