the perfect density
the perfect creaminess
the perfect temperature
... until the last drop!
the perfect density
the perfect creaminess
the perfect temperature
... until the last drop!
the perfect density
the perfect creaminess
the perfect temperature
... until the last drop!
the perfect density
the perfect creaminess
the perfect temperature
... until the last drop!
vždy
optimální
teplota
Pro uvolnění a uchování plného aroma čerstvě umleté kávy je
nezbytně nutná správná teplota vody použité k přípravě nápoje,
která se pohybuje v rozmezí 88 °C až 96 °C.
Plnoautomatické kávovary De'Longhi jsou vybaveny systémem termoblok
pro ohřev vody k přípravě kávy.
Pokročilý elektronický systém zaručuje přesné nastavení optimální
teploty pro přípravu.
Spařovací jednotka dávkuje a pěchuje mletou kávu přesně tak, jako
by to dělal profesionální barista. Díky tomu je zaručen optimální tlak
vody v rozmezí 9–12 barů při každém spařovacím cyklu, což vede
k získání dokonale krémové, husté a aromatické kávy.
Patentovaná spařovací jednotka De'Longhi má nastavitelnou
komoru, která dokáže pojmout různá množství mleté kávy, takže
výsledný nápoj bude dokonalý. Je možné připravit až dva šálky kávy
současně, a to s tímtéž vynikajícím výsledkem.
SRdCe
plnoaUtomatiCKÝCH
KávovaRŮ de'lonGHi
doKonalÉ nápoJe Z mlÉKa, UniKátní patentovanÝ SyStÉm.
oRiGinál mŮže BÝt Jen Jeden, pRoČ Je latte CRema SyStÉm JinÝ?
Díky nové technologii se speciálním hydraulickým okruhem, vysoce
přesné elektronice a speciální karafě na mléko dokáže systém
LatteCrema značky De'Longhi smíchat páru, vzduch a mléko v tom
správném poměru, aby vznikla prvotřídní pěna pro všechny Vaše
oblíbené nápoje s mlékem.
Systém LatteCrema vždy naservíruje dokonale
vyvážený poměr tekutiny a pěny, takže výsledkem
bude jemný a krémový nápoj
Systém LatteCrema připravuje mléčnou pěnu
s dokonale kompaktní, krémovou a optimální
“mikrobublinkovou” strukturou.
Systém LatteCrema připraví každý šálek
při té nejlepší teplotě
Díky systému LatteCrema je mléčná pěna dokonale
hustá, takže potěšení vydrží...
Až do poslední kapky
vždy ČeRStvá a doKonale
Umletá Káva pRo neJlepŠí
aRoma
Jemné a rovnoměrné mletí je základním předpokladem získání toho
nejlepšího kávového aroma.
Kónické ocelové mlýnky De'Longhi jsou kalibrované se 100% přes-
ností a testovány tak, aby zaručily přípravu dokonalé mleté kávy.
Stupeň mletí může být ručně nastaven podle vlastní chuti a použité
kávové směsi.
poUZe ta
neJČeRStvěJŠí
přípRava
Pro zachování plné chuti vynikajícího espressa je nutné, aby byl
nápoj připraven z „čerstvě namleté“ zrnkové kávy.
Plnoautomatické kávovary De'Longhi umelou vždy jen takové
množství kávy, které je potřeba pro přípravu daného nápoje, aby
zůstalo uchováno originální aroma kávových zrn. Navíc díky
skvělému systému bez trubek nazvanému Tubeless System se snižuje
množství mleté kávy, která po každém použití zůstává v mlýnkovém
okruhu, na minimum, takže k přípravě vašeho espressa bude vždy
použito jen té nejčerstvěji umleté kávy.
od HoRKÉHo
K napěněnÉmU mlÉKU
Speciální parní systém pracuje nezávisle na procesu přípravy kávy
tak, aby mohl rychle vytvořit pěnu pro hedvábně jemné horké mléko
či sametově hebkou mléčnou pěnu.
Vysoce přesné elektronické ovládání vždy zaručí vytvoření ideálního
množství páry při optimální teplotě, tak aby byl výsledný nápoj
jednoduše dokonalý.
taJemStví doKonalÉ
mlÉČnÉ pěny
Exkluzivní systém LatteCrema značky De'Longhi využívá míchací
zařízení, které automaticky připraví hustou a bohatou mléčnou pěnu,
která dlouho vydrží, jako by ji připravil profesionální barista!
Požadovaná míra napěnění může být zvolena díky ovládacímu
kolečku; inženýři značky De'Longhi zdokonalili způsob obratného
smíchání vzduchu, mléka a páry s naprostou přesností, takže
výsledkem je dokonale hladká, ale kompaktní mléčná pěna.
SoJovÉ, mandlovÉ, oříŠKovÉ, RÝžovÉ Či JinÝ typ mlÉKa?
Díky exkluzivnímu LatteCrema Systému od De'Longhi si můžou všichni, kteří preferují alternativní typ mléka, připravit lahodné
cappuccino s bohatou pěnou i z těchto výrobků. Žádné kompromisy. Přesně podle Vaší chuti.
1
3
6
7
4
2
5