Rovnoměrná distribuce tepla
Ve spolupráci s francouzskou špičkou
šéfkuchařů a cukrářů LeNôtre jsme roz-
luštili na čem profesionálním kuchařům
opravdu záleží. Nejdůležitější je rovno-
měrné rozložení horkého vzduchu v ce-
lém prostoru a zvláště na jedné úrovni
a rychlá obnova teploty po termálním šo-
ku. Exkluzivní systém cirkulace horkého
vzduchu speciálně určený pro různé veli-
kosti trouby pro dosažení stabilní teplo-
ty v celé dutině, zaručuje jednotné vaření
a zajišťuje rychlé obnovení teploty.
Chef panel
Chef Panel je vzduchový dopravník umís-
těný ve vnitřním prostoru standardních
trub o objemu 68l. Zlepšuje cirkulaci
vzduchu, zajišťuje stabilní rozložení tep-
loty uvnitř trouby s rychlým návratem
teploty při teplotním šoku a zaručuje rov-
noměrné vaření.
PRO panely
Panel PRO je exkluzivní hi-tech systém
cirkulace vzduchu, který rovnoměrně
distribuuje teplo u troub s maxi kapa-
citou 73l. Tento systém multiventilace
s více proudy cirkuluje horký vzduch
uvnitř trouby kolem dokola pomocí 100
otvorů po stranách. Tento proces zaru-
čuje konzistentní vaření po celou dobu
a snižuje ztrátu vlhkosti během pečení.
Nabídka automatických receptů
V nabídce trub Vanity je 6 programů
s přednastavenou délkou a teplotou
pečení, podle vybraného pokrmu. Pokud
tedy připravujete jeden z těchto recep-
tů, nemusíte už přemýšlet jak nastavit
troubu a stačí vybrat program lasagne,
pečené kuře, ryba, brambory, omeleta
nebo jablečný koláč.
Plně dotykový displej
S moderním plně dotykovým displejem
můžete nastavit jakýkoliv program jed-
noduše, rychle a přehledně.
Soft Close – pomalé dovírání dvířek
Trouby Hoover disponují konstrukcí dví-
řek s pomalým a tichým dovíráním, která
zabraňuje nechtěnému zabouchnutí dví-
řek a samozřejmě zpomaluje opotřebení
materiálu.
LED osvětlení ve dvířkách
Unikátní LED osvětlení se skládá ze 14
LED světýlek ve dvířkách trub, která za-
jišťují perfektní přehled o stavu pokrmu
během celé doby pečení.
Příslušenství
Maximální praktičnost pro spotřebitele
je pro nás důležitá, proto nabízíme mo-
dely vybavené teleskopickými pojezdy
a různými druhy plechů. Novinkou je pak
sonda na maso, která kontroluje teplo-
tu přímo uvnitř připravovaného masa či
ryby. Používají ji například i profesionální
kuchaři pro pečení při nízkých teplotách.
Sonda na maso
Umístěním sondy do masa, nastavením
automatického programu a konkrétní
požadované teploty (míry propečení)
a spuštěním trouby začne automatické
pečení. Po dosažení správné teploty
uvnitř masa trouba vydá zvukový signál
a automaticky se vypne.
Čištění pyrolytické, nebo pomocí
páry?
Běžné znečištění trouby lze snadno od-
stranit pomocí páry, stačí 300 ml vody
nalít do příslušného místa na dně trouby
a aktivovat cyklus Hydro Easy Clean a za
pouhých 30 minut už stačí setřít hadří-
kem zbylé nečistoty a trouba je jako
nová a připravená k dalšímu použití. Pro
hloubkové vyčištění je pak doporučeno
pyrolytické čištění trouby, kdy je trouba
zahřáta na 500 °C a jsou odstraněny veš-
keré nečistoty způsobené používáním.