Kombinované chladničky Samsung Chef Collection spojují moderní technologie,
profesionální výkon a jedinečný design. V čem jsou tak atraktivní, že jsme je zařadili
do aktuálního „vestavného“ čísla? Ačkoli Samsung nemá ve svém portfoliu klasické
vestavné modely, zákazníkům nabízí prvotřídní alternativu. Model s označením
RB41J7899S4/EF je navržen s důrazem na dokonalý soulad s moderní kuchyní
a díky designu s příznačným názvem Kitchen Fit chytře kombinuje výhody vestavných
spotřebičů s volně stojícími.
Více informací naleznete na
.
SAMSUNG CHEF COLLECTION
Začneme ale po pořádku. Řada domácích spotřebičů
s názvem Chef Collection byla vyvinuta ve spolupráci
se Samsung Club des Chefs, první světovou kulinářskou
iniciativou svého druhu, založenou v roce 2013. V rámci
té spolupracují šéfkuchaři s michelinskou hvězdou, jako
jsou Michel Troisgros, Elenu Arzak a David Oldanih,
a jejich cílem je podněcovat a inspirovat inovace nové
generace kuchyňských spotřebičů. Ty pak uživatelům
přináší kromě dokonalého a funkčního designu také
špičkové technologie, které doslova usnadní uchovávání
potravin a udrží je déle čerstvé.
Chladničky Samsung Chef Collection přináší několik klí-
čových funkcí, které svým majitelům pomohou dopřát
si i doma jedinečné kulinární zážitky. Nejdůležitějším
aspektem uchování čerstvosti surovin je dle profesi-
onálů konstantní teplota. Proto chladicí technologie
s názvem
Precise Chef Cooling
minimalizuje teplot-
ní výkyvy. Teplota uvnitř se pohybuje pouze v rozmezí
±0,5 °C okolo nastavené hodnoty, a tím je zajištěno
uchování původní chuti a textury potravin po delší čas
než dříve. Šéfkuchaři znají správné teploty skladování
různých potravin.
Funkce Chef Mode™
pomáhá tím,
že uchovává jednotlivé typy potravin přesně při tep-
lotách, jaké doporučují profesionálové, čímž zajišťuje
jejich maximální čerstvost.
Každý uživatel jistě ocení také speciální přihrádku
Chef Zone,
která umožňuje uchovat pokrm při kon-
krétní teplotě. Choulostivé potraviny, jako jsou např.
maso a ryby, je ideální udržovat při konstantní teplotě
–0,5 °C, při které maso nezmrzne, čímž by se narušila